Dr. Felix Hair Implant redă vitalitatea scalpului

Tot mai multe persoane se confruntă cu căderea părului până în punctul apariției cheliei. Este o reală problemă pentru multe persoane, afectandu-le atât stima de sine, cât și relațiile cu ceilalți, datorită propriei neplăceri și a rușinii internalizate. Dr. Felix Hair Implant este liantul de care au nevoie persoanele care vor să se privească din nou cu încredere în oglindă.

Căderea părului și afecțiunile care cauzează aceasta

Căderea părului poate avea o multitudine de factori.

Un prim factor ar fi moștenirea genetică, părintele care suferă de pierderea părului, transmițând în ADN-ul copiilor aceasta genă.

De obicei, bărbații sunt mai afectați de aceasta, primele semne apărând la vârsta de 20-30 de ani. Alte afecțiuni care pot produce pierderea părului sunt dereglările hormonale, stresul, bolile de piele, anumite traumatisme fizice, infecțiile, unele boli autoimune și sindromul ovarelor polichistice. Un exemplu de boală autoimună ar fi alopecia, care afectează foliculii piloși și duce la pierderea localizată sau generalizată a părului. În rândul femeilor, utilizarea excesivă a produselor și obiectelor de stilizare sunt iarăși un factor în rarefierea firelor de păr.

Atât factorii externi, cât și interni pot afecta organismul oamenilor, de la poluare la nutriție și implicit va surveni scăderea calității firului de păr. Însă nu prea mai contează cât de echilibrat vă alimentați sau că nu aveți aceasta moștenire genetică, căci în fața vârstei toți oamenii sunt neputincioși și nimic nu poate opri trecerea timpului.

Subțierea și căderea firelor de păr este din ce în ce mai evidentă odată cu înaintarea în vârstă.

Soluții moderne și rezultate uimitoare

Pentru mulți oameni, viața se schimbă radical după pierderea părului. Încrederea în sine poate fi pusă la pământ, iar viața lor personală și profesională au de suferit.

Transplantul de păr este cea mai avansată și modernă soluție de deveni iar tânăr, atractiv și cu o stimă de sine până la cer.

Deși unele persoane au dubii în privința transplantului, aceasta procedură este pe cât se poate de naturală și sigură. Clinica Dr. Felix Hair Implant garantează calitate, profesionalism și rezultate uimitoare dacă apelați la serviciile lor de transplant de par.

Alopecia timpurie vă poate afecta din punct de vedere psihic, mai ales dacă primiți și comentarii la adresa acesteia de la anumite persoane- de aceea nu trebuie amânată aceasta procedură.

Rezultatele obținute în urma beneficierii unui transplant pot fi atât de naturale și reușite încât majoritatea persoanelor nu vor suspecta absolut nimic.

Cu ajutorul acestei intervenții făcute sub anestezie locală, refacerea podoabei capilare se va face extrem de repede. Odată implantat, părul crește în mod normal și nu este necesară o îngrijire specială, ci doar folosirea produselor de spălare recomandate post implantului. După o astfel de intervenție chirurgicală, în câteva ore pacientul poate pleca acasă și își poate relua activitățile normale.

În următoarele luni de la efectuarea intervenției, pacientul va observa schimbări spectaculoase, nu vor exista cicatrici și regenerarea este rapidă. Este o soluție permanentă împotriva căderii părului, iar foliculii care sunt implantați pentru a completa zonele cu probleme sunt rezistenți la hormonul care determină căderea părului, dihidrotestosteronul(DHT). Acest tip de operație este o investiție care aduce satisfacție pe termen lung, iar rezultatele readuc încrederea, stima de sine, pozitivitatea și deschiderea către noi orizonturi și experiențe sociale.

Pentru a contacta clinica puteți suna la numărul de telefon 0720254386 sau, în caz de urgențe, la numărul 0749260204.

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Cookies