Dovada incredibila ca lumea de dincolo exista!

,

De-a lungul timpului, nenumarate persoane au povestit despre experintele de viata de dupa moarte.

Psihologul Mary Joe Rapini a lucrat cu foarte multi pacienti aflati in stadii terminale de cancer, care i-au povestit mai multe astfel de episoade. Marturisirile lui Mary Joe apar in cartea medicului Jeffrey Long, "Evidence of the Afterlife: The Science of Near-Death Experiences", aparuta in 2010.

Medicul Jeffrey Long a expus in cartea sa dovezi ale ale existentei lumii vesnice:

1. Din punct de vedere medical, este imposibil sa se traiasca o experienta lucida in starea de inconstienta sau moarte clinica. Persoanele care se afla in apropierea mortii sunt de regula inconstiente si de multe ori pot fi declarate moarte clinic, in sensul ca numai respira, iar inima lor nu mai bate. În momentul cand inima inceteaza sa mai bata, creierul nu mai primeste nici un pic de sange. La aproximativ 10-15 secunde dupa oprirea fluxului sanguin catre creier, activitatea cerebrala inceteaza. Atunci cand activitatea cerebrala se opreste, sinusoida de pe ecranul electroencefalografului devine orizontala. Oamenii care se afla in aceasta stare sunt, in general, inconstienti, iar inconstienta este definita, prin excelenta, ca incapacitatea de a mai avea vreo experienta constienta organizata. Cu toate acestea, persoane aflate in aceasta stare descriu, atunci cand revin la realitate, experiente perfect organizate traite intr-o stare de luciditate extrema. Medical, acest lucru este inexplicabil. Citeste continuarea pe kfetele.ro!

 

Citește și:

De pe podiumul “Bravo, ai stil! Celebrities”, direct pe coperta de revista! “Cover Girl”, conceptul inedit care le va provoca stilistic pe concurente, in editia de sambata seara...

"Va implor..." Apelul disperat al unei mamici dupa ce fata bebelusului ei s-a umplut de rani si cicatrici

Lia Olguta Vasilescu: "Pensiile aflate pe legi speciale se dubleaza! Daca v-am spus ca sunt si prosti si iresponsabili"

Spitalul Metropolitan Bucuresti, cand incepe constructia primului spital inteligent din Romania

FOTO Paula: prima reactie dupa ce a fost eliminata de la "Puterea Dragostei" - "Sa stea linsitite cobrele astea"


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies