DOSARUL FRAUDELOR BANCARE. Directorii BRD, Adrian Martis si Andrei Nanu au fost arestati

Directorii BRD Adrian Martis si Andrei Nanu au fost arestati, alaturi de alte doua persoane, ceilalti noua inculpati, intre care Ioan Crestin si Marius Locic, vor fi cercetati in stare de libertate, potrivit deciziei de duminica a Curtii de Apel Bucuresti.

Potrivit Mediafax, Curtea de Apel Bucuresti a admis doar patru propuneri din cele 13 facute de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organzata si Terorism (DIICOT), decizia instantei putand fi atacata cu recurs la Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Duminica au fost emise mandate de arestare pentru Andrei Suditu, Adrian Martis, Andrei Nanu si Claudia Maria Peter, persoana care se afla in cercul foarte apropiat de relatii al lui Vasile Crestin si care executa intocmai dispozitiile date de catre cei doi directori BRD.

Astfel, numarul persoanelor arestate in cazul fraudarii bancilor a ajuns la 11, tinand cont si de mandatele emise vineri tot de Curtea de Apel Bucuresti pe numele lui Daniel Sandu, Diana Mihaela Gireada (evaluator), Sava Tipa, Ioan Repede, Alexandru Ploscaru, Bogdan Florin Dinu si Livia Bobu.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate