Dorel loveste din nou! A lasat zeci de familii fara canalizare

Ce contreaza ca a facit canalizarea-n camp? Important e ca s-a lucrat de zor! Ce a iesit nu mai conteaza, par sa spuna responsabilii de reteaua de apa a Craiovei.

Cum? În camp nu este nevoie de apă, ar zice carcotaşii.  Zeci de familii privesc, cu jind, la drumul din camp, asfaltat şi, mai nou, dotat cu apă. Cand privesc, însă, în jur, dau cu ochii de noroaie şi îi loveste mirosul de latrină din fundul curţii.

Oamenii spun că au încercat, de fiecare dată, să atragă atenţia muncitorilor că este o greşală la mijloc, dar, nimeni nu i-a ascultat. Nimic nu i-a putut opri din elanul muncitoresc pe angajaţii care săpau, nu glumeau!


Într-un tarziu, eroarea a ajuns şi la urechile şi ochii celor responsabili. Reprezentanţii companiei de apă din judeţul Dolj nu neagă existenţa canalizării pe camp şi promit remedierea problemei.

Mai în glumă, mai în serios, cei care văd partea plină a paharului spun că, la urma urmei, nu strică o canalizare în camp. Cum seceta e din ce în ce mai mare, culturile agricole ar putea fi şi ele mai bine irigate. Ba, n-ar strica şi  o fantană arteziană  sau, poate, într-un final, cineva se va decide să îşi mute casa în camp.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate