Doliu uriaș în muzică: A murit unul dintre cei mai mari cântăreți ai tuturor timpurilor! Paul McCartney a făcut anunțul

Author: Andrei Ionescu
Actualizat: 04 ian 2021, 01:08
Paul McCartney, mesaj de regret pentru decesul lui Gerry Marsden
Sursa: Facebook

Gerry Marsden, liderul formației Gerry and the Pacemakers, a murit la vârsta de 78 de ani.

Gerry Marsden a fost liderul formației Gerry and the Pacemakers, rivala celebrei The Beatles. Originare din Liverpool, ambele formații au fost manageriate de Brian Epstein.

Gerry Marsden a devenit celebru împreună cu formația lui, Gerry and the Pacemakers, mai ales datorită piesei "You'll Never Walk Alone", ce a devenit imnul lui FC Liverpool și al lui Celtic Glasgow.

Pe pagina sa de Facebook, Paul McCartney, solistul vocal al celebrei The Beatles, i-a adus un omagiu lui Gerry Marsden, numind "Gerry and the Pacemakers" rivalii Beatles.

"Gerry a fost un partener de la începuturile noastre din Liverpool. El și grupul său au fost cei mai mari rivali ai noștri de pe scena locală. Interpretările sale de neuitat ale „You'll Never Walk Alone” și „Ferry Cross the Mersey” rămân în inimile multor oameni ca amintiri ale unei perioade vesele din muzica britanică. Simpatiile mele se adresează soției sale Pauline și familiei sale. Ne vedem, Gerry.

Îmi voi aminti întotdeauna cu un zâmbet de tine"
, a scris Paul McCartney pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

"You'll Never Walk Alone", cel mai percutant imn din fotbal

"You'll Never Walk Alone", cântecul ce a devenit imnul lui Liverpool și al lui Celtic Glasgow, a dus formația engleză la numeroase victorii, inclusiv la triumful din finala Ligii Campionilor contra lui AC Milan, de la Istanbul, din 2005.

Liverpool era condusă cu 3-0 la pauză, dar a revenit uimitor și a câștigat meciul la loviturile de departajare, după ce zecile de fani ai săi aflați în tribune au cântat pe toată perioada meciului imnul "You'll Never Walk Alone".

Recent, lumea fotbalului a fost zguduită de decesul lui Diego Armando Maradona, care a încetat din viață la 60 de ani, la scurt timp după ce a suferit o operație, din pricina unui stop cardiac.

Doliu în lumea muzicală! Celebrul star rock’n’roll Jerry Lee Lewis a murit

În acest început de an s-au stins mai mulți foști fotbaliști cunoscuți de la noi, unul dintre aceștia fiind Constantin Bosânceanu, zis "Boxeru", care a murit  la numai 54 de ani. Născut pe 26 august 1966, Constantin Bosânceanu a strâns 64 de meciuri pentru Oţelul Galați în anii '90. Bosânceanu a evoluat și în cupele europene cu Oțelul Galați. În afară de formația gălățeană, "Boxeru" a mai jucat pentru Bucovina Suceava, Rocar Bucureşti, Unirea Botoşani şi Vega Deva. 

Citeste si: Un alt profesionist din domeniul medical s-a stins din pricina Covid-19! Avea numai 41 de ani

 

 


Asiye se află în pericol de moarte atunci când este rănită în confruntarea dintre Tayfun și Omer. Vezi online live episodul 51 al serialului “Totul pentru familia mea”

Episodul 51 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D miercuri, 8 februarie 2023, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Cookies