Doliu în teatrul românesc! Ne-a părăsit o mare actriță! Oana Pellea a făcut anunțul

E doliu din nou în teatrul românesc! Marea actriță Patricia Grigoriu a murit, iar anunțul trecerii ei în neființă a fost făcut de Oana Pellea.


In articol:

„Patricia Grigoriu. Colega noastra din promotia 1984, clasa doamnei Olga Tudorache. Fata superba cu ras molipsitor...a plecat. Nu am cuvinte. Viata asta...cateodata... Ne pleaca oameni dragi si ramanem ridicand din umeri a neputinta... Dumnezeu sa te odihneasca, Patricia”, a scris Oana Pellea.

„Familiile Tudor și Grigoriu anunță cu imensă durere stingerea din viață, dupa o grea suferință, a celei care a fost PATRICIA GRIGORIU (cas. Angheluta). Dumnezeu să o odihnească în pace! Trupul neînsuflețit va fi depus la Biserica Olari”, a scris și Ionel Tudor.

Patricia Grigoriu s-a stins din viață de Anul Nou, în urma unei lupte cu o maladie teribilă. Compozitorul Ionel Tudor și Oana Pellea sunt cei care au făcut tristul anunț pe Facebook.

Doliu în lumea muzicii! Celebrul cântăreț a murit pe scenă

Cântăreţul brazilian de muzică country, Juliano Cezar, a murit pe scenă, cu microfonul în mână, în timpul unui concert, în noaptea de luni spre marţi. Avea 58 de ani și a făcut un infarct, transmite AFP, preluată de Agerpres.

„Este cea mai tristă veste pe care a trebuit să v-o dăm vreodată. Juliano Cézar a murit din cauza unui infarct în timp ce concerta la Uniflor, în Parana” (stat din sudul Braziliei), a anunţat casa de producţie Explosion Music pe Facebook.

„Odihneşte-te în pace, cowboy”, a postat pe Twitter Sorocaba, unul dintre soliştii cei mai cunoscuţi de muzică Sertanejo.

În cei peste 30 de ani de carieră muzicală, Juliano Cézar a înregistrat 10 albume şi a fost nominalizat în 2004 la premiile Grammy Latino în cadrul categoriei „cel mai bun album romantic”.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate