Doliu în România. Un militar român a murit la aproape 36 de ani, plimbat între spitale! Lasă în urmă o soție și doi copii

,

Caporalul Ionuţ Marinescu a murit cu câteva ore înainte să împlinească vârsta de 36 de ani. Militarul a fost plimbat de la un spital la altul, fără însă să primească un diagnostic cert, fiind suspect de hepatită.

Cu doar cinci minute înainte de a muri, povestesc colegii săi, Ionuţ Marinescu le-a spus că se simte bine şi că îşi doreşte să meargă acasă, pentru că vrea să-şi serbeze ziua de naştere împreună cu familia, relatează Adevărul.

La scurt timp însă, a făcut stop cardiac, s-a învineţit la faţă şi a murit. Ultima suflare şi-a dat-o la Spitalul de Boli Infecţioase. Iniţial, a cerut ajutor medicilor de la Spitalul Militar, care l-au trimis la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi aceştia, ulterior, la Spitalul de Boli Infecţioase.

Familia, colegii şi prietenii săi aşteaptă rezultatul autopsiei, mai informează sursa citată.  

Toţi cei care l-au cunoscut au transmis familiei mesajele de condoleanţe  „Dragi camarazi, cu adâncă părere de rău vă anunţăm că prietenul nostru Cap. Marinescu Ionuţ, militar veteran, marinar pe Fregata F-221 "Regele Ferdinand" ne-a părăsit...   Astăzi trebuia sa fie ziua lui şi noi toţi să-l sunăm şi să-i urăm "La multi ani".... A lasat în urma lui 2 fetiţe (5 ani şi cea mică 10 luni) şi o soţie îndurerată. Anul trecut fiind în misiune în Mediterana era îngrijorat de sănătatea fetiţei internată în spital... A apelat la noi cei din LMP... iar noi, la domnul ministru Mihai Fifor... Fetiţa s-a făcut bine“, anunţă caporalul Dănuţ Albu, preşedintele Ligii Militarilor Profesionisti.   

Cine doreşte să ajute familia îndurerată o pare face în contul R069INGB0000999901001582 al cărei titular este Maria Iacob.

 

Sursa foto: Adevărul

 

Citește-ne pe
Citește și:

Povestea incredibilă de viață a unei femei care a avut o căsnicie abuzivă

Stelian Ion, reacție după decizia CCR: 'Aranjamentul politic de la congresul PNL nu a fost stricat. Este nevoie de o reformă reală la Curte'

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Se taie sporurile! Cine sunt salariatii cei mai afectati de decizia Guvernului

Ce pensie va avea la batranete un roman care castiga acum 4.000 de lei

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies