Doliu în presa americană. A murit Jay Allen, un cunoscut prezentator TV și crainic

Presa și sportul american au primit o nouă lovitură, după ce îndrăgitul crainic sportiv și jurnalist Jay Allen a decedat.


In articol:

În vârstă de numai 60 de ani, cunoscutul announcer al echipei de baseball Detroit Tigers suferea de o boală foarte dură. El avea cancer la ficat în stagiul patru și nu a putut să scape de teribila afecțiune.

Jay Allen a ajuns în angrenajul celor de la Detroit Tigers la începutul acestui sezon. Tot atunci el fusese diagnosticat cu cancer și i s-a spus că mai are de trăit între 12 și 18 luni, relatează stirimondene.fanatik.ro.

Cei de la Tigers au și transmis un comunicat de presă, după decesul lui Allen: „Suntem întristați să auzim vestea că Jay Allen, crainicul clubului nostru, ,a murit în această dimineață. 

Doliu în presa americană. A murit Jay Allen!

Toată lumea aprecia încrederea, determinarea și pasiunea pe care a avut-o Jay în lupta lui cu cancerul. Pasiunea lui pentru Tigers și pentru sportul din Michigan l-a făcut plăcut de milioane de fani și impactul său nu va fi niciodată uitat”, a scris clubul din MLB. Jay Allen lasă în urmă pe soția sa Lisa și trei copii, arată cei de la Detroit Free Press.

Moartea lui Allen vine la o zi după ce legendarul moderator Jim Lehrer a murit la vârsta de 85 de ani. Decesul lui Lehrer a fost anunțat de postul de televiziune PBS, acolo unde a găzduit emisiunea de politică „NewsHour”, între anii 1975 și 2011, când a decis să se retragă din presă.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate