DOLIU in muzica usoara! Mii de romani i-au fredonat melodiile

Unul dintre cei mai de seama textieri romani al marilor vedete din Epoca de Aur, Eugen Rotariu, a incetat din viata dupa o lupta grea cu o boala necrutatoare.

Eugen Rotaru fost textierul vedetelor din „Epoca de Aur”, semnand slagare ca „De ce nu-mi spui ca ma iubesti”, „O planeta a iubirii” (Mirabela Dauer), „De singuratate” (Angela Similea), „Ce va fi cu iubirea mea” (Loredana Groza), „Ne cunoastem din vedere” ori „Nu te enerva” (Corina Chiriac), „Dau viata mea pentru o iubire” (Monica Anghel), „Numai pentru tine viata” (Laura Stoica), „De ce-ai pliecat din viata mea” (Cornel Fugaru), „Spune-mi” (Angela Ciochina), „Nu mai vrei sa stiu” si „Fericirea are chipul tau” (Mihaela Runceanu).

Maestrul, poet si dramaturg, a compus peste 120 de slagare si a pus in scena, alaturi de bunul sau prieten Alexandru Arsinel, multe spectacole memorabile.

Considerat unul dintre cei mai prolifici textieri ai muzicii usoare romanesti, Eugen Rotaru a primit, de-a lungul carierei sale, o multime de distinctii la festivalul Mamaia si la alte festivaluri internationale de muzica usoara.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate