DOLIU in muzica romaneasca! S-a stins din viata un iubit cantaret roman

,

George Bunea, devenit celebru pentru interpretarea indragitei piese a lui Luigi Ionescu, „Lalele”, a incetat din viata la varsta de 88 de ani.

George Bunea si-a inceput activitatea artistica in anul 1950, in timpul efectuarii stagiului militar ca prezentator si corist in corul armatei.

In anul 1957 este angajat prin concurs la Teatrul „Constantin Tanase' unde debuteaza in „Concertul popoarelor' cu melodiile "Granada" – repertoriul international, si "Un telefon' – de Gelu Solomonescu, apare in filmul „Omul de langa tine', canta in majoritatea spectacolelor Teatrului „Constantin Tanase' si face imprimari la radio, pe disc si apare la televiziune.

In anul 1965 a participat la Festivalul „Stelele internationale europene', in R.D.G., unde obtine premiul de popularitate pentru interpretarea melodiile "Mica Serenada", "Lalele" si "Pelican" obtine premiul de popularitate.

 

 

Citește și:

Rezultate Loto 6 din 49, duminică, 20 septembrie. Numerele extrase astăzi - Joker, Noroc LIVE

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminică, 20 septembrie - A doua parte - VIDEO. George a dezvăluit de ce nu a rezistat relația lui cu Mona: "Nu am...

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminică, 20 septembrie - Prima parte - VIDEO. Akebono, scos din emisiune de ceilalți concurenți. A sărit din nou la bătaie!

Coronavirus în România, 20 septembrie 2020. 1.231 de cazuri noi și 33 de decese cauzate de COVID-19. Bilanțul pe județe și numărul de teste efectuate

Adrian Streinu Cercel trage un semnal de alarmă: "Acest virus se plimbă pe stradă. Sunt oripilat de ceea ce avem la Institut!" Ce se poate întâmpla în perioada următoare?


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies