Doliu în muzica populară! Un artist celebru a fost găsit mort într-un parc

Gheorghe Afroni a murit

Veste tragică despre un artist celebru! Gheorghe Afroni a fost găsit fără suflare într-un parc.

Un coleg de-ai celebrului cobzar a declarat, potrivit publika.md, că acesta s-a înecat, însă consideră că artistul nu putea să sară în apă în mod voit. Mai mult decât atât, pe trupul neînsuflețit au fost observate mai multe vânătăi, în zona capului și a brațului drept.

Citeste si: A murit Alexandru Darie! Fiul lui Iurie Darie avea 60 de ani

Gheorghe Afroni, în vârstă de 55 de ani, ar fi murit în urma unui atac de cord, iar în buzunarul acestuia au fost găsite medicamente pentru afecțiuni cardiace.

În cauză, spun polițiștii, a fost deschis un proces penal, iar în urma anchetei urmează să se stabilească cauza exactă a morții celebrului cobzar.

Citeste si: Mario Iorgulescu s-a trezit din comă, însă nu știe că a omorât un om. Părinții îl pregătesc psihologic

"Fraților, a căzut trubadurul de aici, dintre Prut şi Nistru, unul dintre trubadurii neamului. Gheorghe a fost un străjer al cetăţii identităţii nemului nostru. Cu părul cela lung ieşea în scenă era un simbol, ca un stejar , cu o voce așezată. Dumnezeu să-l ierte şi să-i fie ţărâna uşoară.", a fost mesajul lui Tudor Ungureanu, potrivit sursei citate.

Gheorghe Afroni a murit

Citeste si: A murit pe ringul de box, în timpul luptei. Medicii au încercat să-l salveze, dar sportivul nu a mai avut nicio șansă. Motivul halucinant al tragediei!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate