Doliu în lumea muzicii lăutărești! Am murit Ion Rusu, un celebru saxofonist din Făgăraș. Care sunt cauzele decesului

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 19 nov 2022, 00:40

Am murit Ion Rusu, un celebru saxofonist din Făgăraș

Sursa: B1TV

Ion Rusu, un celebru saxofonist din Făgăraș, a murit după ce a cântat la un priveghi.

Ion Rusu a fost găsit mort într-un apartament din Câmpulung, după ce a cântat la un priveghi.

Artistul s-a stins din viață la vâsta de 52 de ani. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Ion Rusu, un celebru saxofonist din Făgăraș, a murit după ce a cântat la un priveghi

Neluțu Rusu, așa cum era cunoscut în lumea muzicii lăutărești, a murit după ce a cântat la priveghiul unuia dintre liderii romilor din Câmplulung, potrivit presei locale.

Miercuri, 16 februarie, în a treia zi de priveghi, lăutarul în vârsta de 52 de ani s-a simțit rău, motiv pentru care a plecat de la nefericitul eveniment și s-a dus la apartamentul pe care unul dintre nepoții lui îl închiriase pentru artist.

Vineri, 18 februarie, Neluțu Rusu a fost găsit decedat în apartamentul din Câmpulung, chiar de către prorpietarul acestuia.

Acesta a alertat de îndată autoritățile, iar în acest caz, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. 

Citeste si: Un bebeluș s-a născut, spre uimirea medicilor, cu o mulțime de pete negre pe corp. Ce sunt semnele care îi acoperă pielea

Trupul neînsuflețit al artistului a fost transportat la morgă

Trupul neînsuflețit al artistului a fost transportat la morgă pentru a se stabili cauzele decesului.

Ion Rusu era cunoscut cu multiple afecțiuni medicale, printre care și diabet. De asemenea, pe corpul bărbatului în vârstă de 52 de ani nu au fost găsite urme de violență fizică.

„Când pune saxofonul la gură şi suflă cu sufletul, în melodiile lui freamătă Oltul, se încreţeşte schinarea muntelui iar picioarele din public nu mai ascultă de creier şi se prind singure în Hore, Jiene, Brâuri şi Învârtite. Când zice Fecioreasca de la Dăişoara, pe notele lui meştere se prind bărbaţii la joc, iar ciobanii îşi plâng toate oile pierdute vreodată de la facerea Ţării Făgăraşului şi până acum” Este cea mai frumoasă și completă prezentare a artistului făgărășean, Neluțu Rusu.

Citeste si: Doliu în lumea muzicii. A murit dirijorul Stelian Stoica. Florin Vasilică a făcut anunţul trist

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alexandru Arșinel a murit la vârsta de 83 de ani! Care este cauza decesului marelui actor

 

 

 

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies