Doi tineri din București au intrat cu mașina într-o gură de metrou după ce au făcut o cursă și apoi s-au certat cu polițiștii: „Nu mă zăpăci”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 18 apr 2023, 00:00

Doi tineri din București au intrat cu mașina într-o gură de metrou după ce au făcut o cursă și apoi s-au certat cu polițiștii

Sursa: observatornews/Pixabay - colaj Kanal D

Un șofer beat și fără permis, în vârstă de 23 de ani, a făcut curse azi-noapte cu mașina prin București, cu poliția în urma lui.

După cursă, șoferul a intrat cu mașina într-o gură de metrou și a fost băgat la închisoare. 

Tânăr din București a intrat cu mașina într-o gură de metrou 

Poliția a vrut să-l oprească pe fugar într-un control de rutină, dar de frica lor șoferul nu a oprit, a accelerat și a depășit agenții. A fost urmărit de polițiști cu viteză dinspre Favorit. Ulterior, în intersecție, când a vrut să ia curba, șoferul a pierdut controlul autoturismului și a intrat într-un stâlp pe care l-a dărâmat, după care s-a oprit în stâlpișorii de pe marginea trotuarului.

Citește și: Cine este tânărul din Vâlcea care a accidentat mortal un copil în vârstă de doar 10 ani. Manevrele de resuscitare au fost în zadar

Din fericire pentru el, tânărul a scăpat cu viață, dar dacă această urmărire periculoasă ar fi fost făcută într-o zi normală, când străzile erau aglomerate de mașini, și nu în noaptea de Paște, incidentul s-ar fi lăsat cu victime colaterale.

Claudiu Costea, Brigada Rutieră: Aparatul Alcooltest care a indicat o concentrație de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul avea dreptul de a conduce suspendat, iar autovehiculul pe care l-a condus nu era înmatriculat în circulație.

Pasagerul din dreapta s-a certat cu polițiștii

În timpul verificărilor, pasagerul din dreapta șoferului fugar s-a enervat și s-a certat cu polițiștii.

Citește și: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”

Pasager: Lasă-mă să-mi iau maşina că nu am făcut nimic. Nu am fost eu la volan, nu mă zăpăci!

Polițist: El a fost, dar am nevoie de datele tale.

Citește și: „Eu zic că glumește prima dată”. Cum se apără ciobanul care a luat viața unui prieten, în timp ce sacrificau un miel

Accident la festivalul Oktoberfest. Mai multe persoane au fost în pericol de moarte într-un montagne-russe

Pasager: Nu ai de ce să mă reţii pe mine, că nu am făcut n imic. 

Polițist: Nu te reţine nimeni, nu mai urla.

Mașina a fost lăsată pe trotuar pentru verificări, iar astăzi a fost ridicată de Poliția Locală.

 


Surpriză de proporții! O nouă concurentă a intrat în Casa iubirii! Julia a mărturisit că a venit pentru că a pus deja ochii pe doi băieți pe care își dorește să ii cunoască mai bine! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!