Doi minori au condus ore întregi în Capitală și au fost pe cale să cadă în lacul Străulești

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 17 aug 2023, 15:54

Doi minori au condus ore întregi în Capitală 

Sursa: PixaBay

Doi minori, în vârstă de 12 și 13 ani, au fost implicați într-un accident serios în Capitală.

Un minor în vârstă de 13 ani și-a luat un prieten în mașină și a pus viața amândurora în pericol urcându-se la volan. Copilul a pierdut controlul și a lovit un stâlp de pe marginea lacului Străulești.

Doi minori au fost pe cale să cadă în lacul Străulești

Doar o minune i-a salvat pe cei doi minori să nu cadă cu mașina în lacul Străulești.

În urma accidentului, ambii copii au ajuns la spital, unul dintre ei rămânând mai mult în secția de Ortopedie deoarece a suferit fracturi la ambele picioare.

Citește și: El este Eric, tânărul care a fost lovit de un skijet în Eforie Nord! ,,Are dureri cumplite chiar și cu calmante" Cum s-a produs întreaga tragedie

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

În aceste momente, copiii sunt lipsiți de pericole după ce au fost duși de medici la Spitalul Grigore Alexandrescu din București. Copilul de 13 ani, cel care a și provocat accidentul și a pierdut controlul autoturismului, a fost externat din unitatea medicală, dar cel de 12 ani este încă internat în secția de Ortopedie, dat fiind faptul că a ajuns cu ambele picioare fracturate la spital. 

Părinții vor fi pedepsiți pentru daunele produse de copiii lor

Accidentul provocat de minorul în vârstă de 13 ani a avut loc la ora 06:00 dimineața, în Capitală, aproape de lacul Străulești. Copilul luase mașina de acasă fără să știe nimeni și a fost zărit plimbându-se prin cartierul Străulești din București. Ulterior, a pierdut controlul volanului într-o curbă și a intrat cu autoturismul într-un stâlp, după care a dărâmat un gard metalic de pe marginea lacului. Din fericire, totuși, mașina n-a ajuns în apă iar copiii au scăpat din ghearele morții doar cu niște răni și fracturi.

Citește și: Un bărbat de 31 de ani se zbate între viață și moarte, după ce a sărit din tren în apropierea gării din Gherla

În cauză, poliția a deschis o anchetă pentru a stabili împrejurimile în care a avut loc accidentul și, cel mai probabil, daunele vor fi suportate de părinții celor doi minori.

 


În ediția de vineri, 17 mai, Cosmin i-a făcut o surprinză neașteptată Ștefaniei. Concurenta a rămas plăcut surprinsă de gestul tânărului.