Doar Iulia Albu putea avea curajul asta! I-a analizat toate tinutele lui Carmen Iohannis

Carmen Iohannis a surprins, inca de la primele sale aparitii pe scena politica a tarii, cu tinutele sale, unele un pic prea scurte pentru o prima doamna.


Atunci cand vorbim despre stilul lui Carmen Iohannis, trebuie sa intelegem faptul ca tranzitia acesteia de la doamna profesoara, sotia primarului Sibiului, la acum Prima Doamna este una complicata, deloc la indemana oricui si, in principiu, extrem de dificila. Desi este lesne de obervat faptul ca ea a fost mereu o femeie frumoasa, imbracata in cel mai rau caz decent, postura de Prima Doamna cere respectarea unei anumite etichete pe care aceasta a inteles-o si pe care o respecta si o interpreteaza din ce in ce mai adecvat, a declarat Iulia Albu, care a si analizat cateva tinute ale lui Carmen Iohannis, purtate in diverse momente mai mult sau mai putin oficiale.


In decembrie 2014, imediat dupa alegerea lui Klaus Iohannis ca presedinte, noul cuplu prezidential participa la un concert la catedrala din Sibiu. Carmen Iohannis incearca accesorizarea unei tinute monocrome cu o esarfa fuchsia, cu albastru, insa nu reuseste un rezultat pozitiv, printre greselile majore ale acestei tinute remarcandu-se poseta alba cu manere scurte purtata pe umar, obicei pe care in acest moment, slava Domnului, Carmen Iohannis l-a abandonat, lungimea incorecta a fustei (nu pentru ca nu ar avea picioare de aratat, ci pentru ca eticheta cere altfel) si cizmele care nu au ce cauta VREODATA, in afara orelor de echitatie, in tinuta unei Prime Doamne. Desigur, vorbim insa despre un alt model si o cu totul alta circumstanta, a declarat Iulia Albu. Citeste continuarea articolului pe wowbiz.ro!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate