Disparitie misterioasa in Constanta VIDEO

Disparitie misterioasa in Constanta VIDEO

Lara Saban, originara din Constanta, locuia in Turcia cu prietenul ei, un om de afaceri turc, candidat la Primaria metropolei Istanbul.

In 27 aprilie tanara a revenit in Romania, in vizita la parinti. Urma sa-i cumpere mamei sale un apartament in zona Zodiac. Sambata dupa amiaza si-a dat intalnire cu fratele sau in cartierul Tomis Nord. Femeia, insa, nu a mai ajuns si nici la telefoane nu a mai raspuns. Vecinii spun ca tanara avea lumea la picioare si nu ducea lipsa de nimic.

Inainte de disparitie, femeia si-a lasat fetita in varsta de trei ani in grija unei prietene cu care a venit in tara. Totodata, potrivit anchetatorilor, Lara Saban a intrat in Romania cu 160.000 de euro, bani pe care i-a lasat in casa intr-un seif. De altfel si masina femeii a fost gasita in parcare, fapt ce i-a determinat pe anchetatori sa ia in calcul cele mai sumbre variante. Lara Saban avea si o casa in cartierul constantean Coicu, acolo unde venea destul de des impreuna cu fetita sa si unde locuieste in prezent mama ei.

Ciudat este faptul ca familia tinerei a refuzat sa vorbeasca despre cele intamplate. Vecinii, insa, isi aduc aminte ca au vazut-o de curand. Tanara in varsta de 27 de ani se casatorise religios cu Hüseyin Avni Sipahi, unul dintre candidatii la primaria orasului Istanbul si totodata un influent om de afaceri din Turcia. Lara Saban are 1.70 m inaltime si in jur de 55 de kg, par saten vopsit negru, ochi albastri si doua tatuaje: unul cu numele iubitului ei turc si altul reprezentand un desen tribal. La data disparitiei, tanara purta o rochie scurta.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate