Discutie INCENDIARA intre Laura si Ana-Maria in culisele "Bravo, ai stil! Panorama" despre Denisa: "Cred ca are nevoie si de staff si de PR sa isi gaseasca barbat!"/ "S-ar putea sa nu fie chiar asa, mai ales ca stia de chestia aia cu "tavalita" si nu stiu

Ana-Maria si Laura au glumit in culise pe seama Denisei si nu au ezitat sa isi imagineze cum ar arata concurenta la bratul unui barbat.

Laura a fost prima care a deschis subiectul despre Denisa:"Vrei sa te duci acolo, in regnul animal? Se insoara maimuta, se marita, pardon...Cand ma gandesc la Denisa, imi vine in minte un barbatel!"

"Cu ea nu am nimic, dar sunt doua, trei concurente cu care am avut conflicte. Nu sunt un om fals si ipocrit, dar cu Silvia nu am avut nicio altercatie. Mi-ar facea placere sa merg la nunta Silviei. Sotul ei are niste prieteni draguti", a zis Ana-Maria despre fostele sale concurente.

"Eu cred ca are nevoie si de staff sa isi gaseasca Denisa barbat in viata. Inclusiv PR: "Cautam barbat pentru Denisa! Eu nu cred ca mai e un copil, la 18 ani stia de fazele alea cu "prajitura tavalita" si nu am apucat sa o intreb daca stie din proprie experienta sau din carti. Eu cred ca din carti. Dar mi-a lasat un gust amar", a zis Laura in cluse.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate