Zilele caniculare de vară taie pofta de mâncare, astfel chef Patrizia Paglieri s-a decis să pregătească în această perioadă preparate cât mai ușoare, dar și foarte sănătoase. Legumele sunt la putere vara, fiind ușor de digerat.
Fasole verde păstăi cu sos de roșii, usturoi și ceapă
Fasolea verde păstăi nu trebuie să lipsească din preparatele gospodinelor în acest sezon, pe lângă faptul că este foarte sănătoasă, ne ajută să ne menținem în formă în zilele caniculare de vară. Patrizia Paglieri a pregătit în această dimineață un fel de tocăniță cu fasole verde păstăi, la care a adăugat sos de roșii, usturoi și ceapă.
”Le gătesc într-un fel simplu cu ceapă, usturoi și un pic de sos de roșii. Este o garnitură sănătoasă și simplă.Citește si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Ingrediente:
- 500g fasole
- 3 căței de usturoi
- 2 cepe
- cimbrișor
- 4 roșii
- pătrunjel
Ingrediente pentru Cartofi la cuptor cu cârnați, usturoi și vin alb
- 1kg cartofi noi
- o legătură de usturoi
- 500g cârnați
- cimbru
- rozmarin
- boia dulce
- pătrunjel
- vin alb