Dilara o castiga pe Hazal, insa o pierde pe Cansu! Se intampla in aceasta seara in "Furtuna pe Bosfor", de la 20.00

Orbita de gelozie, Dilara pune la cale un plan de razbunare impotriva lui Gulseren.

Aceasta o ademeneste pe Hazal sa locuiasca in casa sa, promitandu-i ca nu va mai duce lipsa de nimic. Fascinata de luxul oferit de parintii sai biologici, tanara accepta fara sa stea pe ganduri propunerea Dilarei, lasand-o pe Gulseren cu sufletul pustiu.


Disperata ca si-a pierdut fiica, Gulseren lupta din rasputeri sa o recupereze pe Hazal. Aceasta o implora de nenumarate ori sa revina acasa, insa dorinta adolescentei de a scapa de saracie este mult mai puternica si ignora rugamintile disperate ale lui Gulseren.

Pe de alta parte, Cihan nu este de acord cu atitudinea sotiei sale si incearca sa o convinga sa o inapoieze pe Hazal mamei sale. Insa Dilara refuza propunerea acestuia, anuntandu-l ca accepta sa divorteze cu o singura conditie: Cansu si Hazal sa ramana sub tutela ei.

In acest timp, lumea mondena din Istanbul este socata de ceea ce se scrie in revistele de scandal. Se spune ca Cihan si Gulseren traiesc o poveste de dragoste care dureaza de cincisprezece ani, iar Hazal este fructul acestei relatii interzise. Dilara este ingrozita de articolele aparute in presa si e indignata ca onoarea familiei sale este patata. Prin urmare, aceasta aranjeaza un interviu in cadrul unui show televizat, pentru a lamuri lucrurile si pentru a spala rusinea familiei. Gulseren este si ea de acord cu acest interviu, numai pentru fericirea si linistea lui Hazal. Insa planul Dilarei este distrus de Ozan, care intervine in timpul filmarii insultand-o pe Gulseren in fata tuturor.

Pe fondul ultimelor certuri din familia sa, Cansu nu mai poate face fata situatiilor dificile si pleaca pe ascuns din casa parintilor sai, lasand in urma sa o scrisoare...

Nu ratati in aceasta seara un nou episod din "Furtuna pe Bosfor", de la 20.00, la Kanal D.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies