Dila - Rezumatul primului episod

Povestea intensa a unei iubiri complicate, intr-o lume in care oamenii traiesc dupa obiceiuri vechi de secole.

Soarta a doua familii puternice  va fi rescrisa dupa ce in comunitate se muta Ihsan si sotia sa, Dila. Dar casatoria fericita a cuplului va fi umbrita de un accident tragic.

O disputa pentru pamant lasa in urma o vaduva indurerata, pe Dila, si dusmanie acuta intre cele doua clanuri. Femeia jura sa razbune moartea sotului ei, dar destinul are alte planuri. Printr-o coincidenta, Dila il intalneste pe Riza, fara sa stie ca acesta e chiar cel care i-a ucis sotul.

Intre Dila si Riza se infiripa o mare dragoste. Cand afla cine este frumoasa de care s-a indragostit iremediabil,  Riza isi ascunde identitatea. Barbatul este cuprins de remuscari atat din cauza crimei comise, cat si a faptului ca e gasit altcineva vinovat pentru fapta sa.

In acelasi timp, el este pus fata in fata cu dorinta de razbunare a femeii iubite. Lucrurile se complica odata cu ascunderea identitatii fata de Dila si cu cresterea dragostei lor pe zi ce trece.

"Cred ca telespectatorii vor fi cuceriti de scenariu, de personaje. Intriga e una foarte puternica, incercarile prin care trec Dila si Riza nu au cum sa ii lase indiferenti. Imaginati-va cum ar fi sa realizati ca omul pe care il iubiti este si cel care v-a facut si cel mai mare rau, chiar daca raul nu a fost intentionat", spune Erkan Petekkaya, actorul care il interpreteaza pe Riza in serial.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate