Dila - Rezumatul episodului 22

Dila, in pericol: tanara este rapita!

In timpul cununiei, Dila primeste vestea socanta despre starea grava a batranului Seyit si pleaca disperata catre spital, amanand evenimentul. Aflat intr-o stare de sanatate precara, boierul Seyit ii cere Dilei sa promita ca va avea grija de familia Barazoglu si ca va gestiona intreaga avere. Dila nu poate sa isi refuze socrul si este nevoita sa ii faca promisiunea. Batranul isi da sufletul impacat, cu gandul ca isi lasa familia in grija celei pe care o considera fiica sa, insa acesta nu il poate ierta pe Azer pentru faptele josnice savarsite.

Se citeste testamentul boierului Seyit si vestea ca Dila este mostenitoarea intregii averi ii socheaza pe Azer si Sultan, care nu se asteptau ca batranul sa fi facut un nou testament. Acestia o considera pe Dila un obstacol si isi propun sa o determine sa plece de  la conac.

Riza afla ca scrisoarea de la Dila ce ii era adresata a ajuns in mainile lui Azer din cauza mamei sale. Cu timpul relatia dintre Melike si Riza se raceste, iar aceasta o face responsabila pe Dila pentru inrautatirea relatiei sale cu fiul sau.

In ciuda amenintarilor lui Azer, Dila are o singura dorinta: sa se casatoareasca cu Riza si sa fie fericiti. Insa echilibrul relatiei acestora este tulburat din nou: Dila este rapita de doi indivizi necunoscuti...

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate