Dila - Rezumatul episodului 15

Riza o salveaza pe Dila de la moarte.

Ucigasul angajat de Azer sa o elimine pe Dila e pe cale sa isi indeplineasca misiunea. Riza e cel care intervine in ultimul moment si, punandu-si viata in pericol, o salveaza pe aceasta. Atacatorul reuseste insa sa fuga de la locul faptei, iar Riza porneste pe urmele acestuia. Azer e si el in apropierea celor doi, cu intentia de a-l elimina pe asasinul platit si martor al gestului sau criminal.


Momentele dramatice ii apropie si mai mult pe Riza si Dila. Azer suprinde momentul imbratisarii lor si ura aproape ca il sugruma. Frustrat peste masura ca Dila a scapat cu viata, Azer nu renunta la gandul de a o ucide. "Porti in pantec copilul fratelui meu, dar esti cu Riza… Pedeapsa ta e moartea, Dila!”, striga acesta.


Seyit si Riza doresc sa-l gaseasca pe atentatorul la viata Dilei si sa-l pedepseasca pe masura faptei. In vreme ce Fatma e tot mai ingrozita de pasiunea bolnava a lui Azer, sotia acestuia, Sultan, cauta noi cai de a scapa de Dila. Desi simte ca e tot mai indragostita de Riza, Dila ii repeta acestuia obsesiv ca nu pot fi impreuna. Insa, pentru a o pastra langa el, Riza ii face femeii o oferta neasteptata...

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate