Dietele pe care nu trebuie sa le urmezi niciodata! Uite ce urmari periculoase pot avea

Unele nu sunt practice iar altele sunt foarte periculoase pentru sanatate. Iata o lista cu dietele pe care trebuie sa le eviti.

Dieta cu mancare raw - orice expert in sanatate iti va spune ca legumele si fructele crude sunt sanatoase insa aceasta dieta interzice consumul alimentelor gatite sau procesate in orice fel. Desi gatitul reduce uneori nivelul nutrientilor din alimente, acesta distruge si bacteriile aferente.

Dietele alcaline - presupun renuntarea la carne, lactate, dulciuri, cafeina, alcool, mancare procesata si promoveaza consumul de fructe, legume, nuci si seminte. Desi au si avantaje sau beneficii, trebuie sa stii ca aceste alimente interzise nu afecteaza in nici un fel pH-ul corpului tau. Concluzia este ca dietele alcaline sunt complicate si iti priveaza corpul si de alimente de care ai nevoie ca lactatele sau carnea.

Dieta dupa grupa de sange - se bazeaza pe conceptul ca alimentele pe care le consumi reactioneaza cu grupa ta de sange. De exemplu cei cu grupa 0 trebuie sa manance legume si fructe insa trebuie sa evite lactatele. Cei cu grupa A trebuie sa aiba o dieta vegetariana iar cei cu B trebuie sa renunte la carnea de pui, porumb, cereale, rosii si alune. Nu exista nici o dovada stiintifica care sa sustina aceasta teorie.

Dieta varcolacului - adeptii acestei diete se hranesc dupa un calendar al lunii. Pe scurt in zilele cu luna plina nu ai voie sa consumi decat apa si suc. Varianta extinsa a dietei cuprinde un plan alimentar in functie de fazele lunii. In realitate dieta  nu are nici o legatura cu afectele lunii asupra ta si dupa o zi in care nu ai mancat nimic, te poti trezi cu efecte adverse.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate