Dieta omului sărac face senzație printre femei! Cum slăbeşti sănătos 30 de kilograme în 6 luni

,

Dieta omului sărac este simplu de ținut și vei reuși să ajungi la silueta mult visată. Dacă ții acest regim, poţi scăpa de 30 de kilograme în şase luni.

Tot ce trebuie să faci ca să urmezi dieta "omului sărac", aşa cum a numit-o medicul nutriţionist Mihaela Bilic, este să mănânci ciorbă de două ori pe zi.

Citeste si: DIETĂ. Cum să mănânci sănătos, în funcţie de zodie. Rețeta miraculoasă pentru toți nativii horoscopului

“Eu zic că slăbeşti, în şase luni de zile eu cred că slăbeşti, nu ştiu, poate 30 de kilograme.

Înainte să vă duceţi să faceţi facila operaţie de tăiere de intestine, faceţi această experienţă voi pentru voi. În psihologie se spune că orice schimbare trebuie, adică perseverenţa trebuie să fie de 100 de zile pentru că se spune că doar atunci e schimbare.100 de zile raportarea în tot ce înseamnă un an de zile cu tot ce înseamnă şi Paşte şi Crăciun are 365, măi, 100 de zile nu e un capăt de ţară. Încercaţi cu două ciorbe pe zi şi dimineaţa, nu ştiu, o cafea cu lapte, şi veţi slăbi mai mult de 30 de kilograme în şase luni. În trei luni de zile, în 100 de zile, cu două ciorbe pe zi se slăbeşte nu ştiu între 20 şi 30 de kilograme”, a explicat medicul nutriţionist, la emisiunea “Marius Tucă Show”.

Cititi continuarea pe kfetele.ro

 

Citește-ne pe
Citește și:

Iată dieta Oanei Sârbu! La 51 de ani are silueta de la 20

Florin Călinescu: 'Aş introduce votul obligatoriu. Pare că PSD va fi din nou salvarea naţiei, nefăcând nimic, neproducând nimic, doar stând'

BOMBĂ! S-a aflat cine este milionarul cu care a fost căsătorită Oana Cuzino? Are 70 de ani, dar arată de 45. Doar ceasurile lui costă 3 milioane de euro

Mihaela Blic răstoarnă tot ceea ce ştiam despre alimentaţie: "Micul dejun e un moft"

Dieta Nalep, cea cu care Anda Adam a slăbit 12 kilograme. Mănânci orice, cu o singură condiţie

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies