Diavolul se imbraca la “Bravo, ai stil!”

Iulia Albu dezvaluie cum reuseste sa-si pastreze calmul cand unele concurente o ataca verbal, punandu-i la indoiala afirmatiile.

Iulia Albu, temutul jurat de la emisiunea “Bravo, ai stil!”, difuzata la Kanal D de luni pana vineri, de la ora 17:00, si duminica, incepand cu ora 20:00, este unul dintre cei trei membri ai juriului care au un cuvant de spus in ceea ce priveste alegerile vestimentare ale celor noua fete ramase in concurs pentru titlul de cea mai stilata femeie din Romania.

Mereu o prezenta care uimeste audienta, unul dintre criticii de moda de temut din Romania, Iulia Albu reuseste sa fie un fashion icon si totodata o prezenta controversata datorita unui stil vestimentar aparte.

Iulia Albu taie in carne vie cu zambetul pe buze, desfiintand fara regret tinutele participantelor de la “Bravo, ai stil!”. Mai mult, atunci cand unele concurente riposteaza, Iulia Albu isi pastreaza calmul si isi continua tirada critica netulburata.

“Nu te poti prezenta cu o mizerie care imita o ie!;  In primul rand, fusta aceea nu este nici macar o carpa. Pare facuta direct dintr-o draperie!; Sunt atat de urate incat te rog sa le dai foc!; Arati ca o fata de la pagina 13! Este jenant!“, acestea sunt doar cateva dintre replicile dureroase la adresa vestimentatiei concurentelor de la “Bravo, ai stil!”.

Pe Iulia Albu o puteti urmari in emisiunea “Bravo, ai stil!”, alaturi de ceilalti doi jurati ai show-ului, Maurice Munteanu si Raluca Badulescu, de luni pana vineri, de la ora 17:00, si in fiecare duminica, de la ora 20:00, la Kanal D!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate