Diana a fost eliminata de la “Bravo, ai stil!”

Gala de aseara a celui mai iubit show de fashion din Romania a culminat cu eliminarea Dianei din competitie, in urma voturilor telespectatorilor.

Aspirantele la titlul de cea mai stilata femeie din Romania au avut parte, atat de calificative bune, din partea juratilor, dar si de dezamagiri, tinutele/momentele prezentate neridicandu-se la nivelul cerintelor competitionale.

La finalul Galei “Prima intalnire”, moderatoarea show-ului, Ilinca Vandici, prezinta clasamentul realizat in urma notelor juratilor. Irina, Elena si Bianca au fost in top trei cele mai bune concurente ale serii, prima obtinand 15 puncte din partea juriului, cea de a doua 14 si cea de a treia 13 puncte. Concurenta Greta s-a aflat pe ultimul loc al clasamentului, acumuland doar 7 puncte din partea juratilor.

Cum, in aceasta saptamana, Raluca, Diana si Valeria au primit deja propuneri pentru eliminare, iar Greta nu poate fi nominalizata pentru eliminare, pentru ca are protectie, urmatoarea concurenta, cea care le urmeaza primelor trei, este Nadina.

In urmatoarea etapa, a bataliei stilistice, datorita stelutelor primite, pe parcursul intregii saptamani, din partea juratilor, concurenta Raluca este salvata de la eliminare.

In urma voturilor telespectatorilor, obtinand un punctaj de doar 6,2%, Diana este eliminata din competitia “Bravo, ai stil!”.

Diana

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate