Dialog halucinant între judecătoarea Popoviciu și tatăl lui Sebi! Bărbatul a fost devastat după întrebarea despre costurile înmormântării: „A fost rupt în două”

Author: Diana Ghita

Ce dialog au avut judecătoarea Popoviciu și Valentin Olariu la audieri

Sursa: Antena 3; Digi24; Facebook

De curând, au fost audiate rudele tinerilor uciși de Vlad Pascu la 2 Mai, în vara anului trecut, dar și cei care au supraviețuit accidentului terifiant.

Deși părinții Robertei și ai lui Sebastian sunt distruși de durere, judecătoarea Ioana Ancuța Popoviciu, care se ocupă de dosarul tragediei de la 2 Mai, nu s-a sfiit să le pună întrebări deranjante acestora.

Cum a decurs dialogul dintre judecătoarea Popoviciu și tatăl lui Sebi

Prima care a fost audiată a fost mama Robertei, care a fost întrebată de către judecătoare dacă a fost la înmormântarea propriei fiice.

Ulterior, Ioana Ancuța Popoviciu a purtat un dialog de-a dreptul halucinant cu Valentin Olariu, tatăl lui Sebastian.

La începutul discuției, bărbatul a adus în prim-plan suferința pe care Vlad Pascu a provocat-o familiei lui: „Ne-a distrus ca familie, nu mai e familia care era. Din ziua accidentului noi nu mai suntem ce am fost, suntem oameni terminați”.

Mai apoi judecătoarea l-a întrebat pe Valentin Olariu dacă Sebi are o soră.

Valentin Olariu: Are, doar ce v-am spus ca are o soră. S-a schimbat starea de sănătate atât a mea cât și a soției mele și a surorii lui”.

Ancuţa Popoviciu: Cum era viața familiei înainte de accident?”.

Valentin Olariu: Toată lumea ne invidia de cât de bine ne înțelegeam.

Ne petreceam sărbătorile și vacantele împreună”.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Ancuţa Popoviciu: Cum ați aflat despre accident?”.

Valentin Olariu: Eram în pauza de muncă. M-a sunat o doamnă de la pompe funebre. Și nu am crezut că a decedat fiul meu.

Am crezut că e o glumă”.

Judecătoarea Popoviciu l-a întrebat pe tatăl lui Sebi despre costurile înmormântării

După schimbul de replici, Vlad Pascu a fost prezentat pe ecranul din sala de judecată, iar în momentul în care l-a văzut, tatăl lui Sebastian nu și-a mai putut stăpâni furia și a răbufnit. Acesta s-a uitat în ochii criminalului și a povestit întreg coșmarul prin care a trecut în ziua în care i-a fost ucis copilul.

„Oare știe ce a făcut Vlad Pascu? Băiatul meu a fost rupt în două, fata avea capul zdrobit, pentru că mașina avea viteză mare și era condusă de o persană drogată cu cinci substanțe interzise. Doamna de la morgă mi-a zis ca l-a adunat de pe șosea și mi-a cerut 500 de lei pentru că l-a dus la morgă. După accident am plecat la Mangalia, am ajuns la morgă să-l identificăm, l-am văzut și l-am identificat.

Capul era singurul lucru întreg, restul corpului a fost ca un puzzle”,  a declarat Valentin Olariu.

Ulterior, judecătoarea Ioana Ancuța Popoviciu a continuat cu întrebările ieșite din comun. Aceasta a subliniat că o interesează doar partea civilă și a fost curioasă cum s-a schimbat viața familiei Olariu după accident. De asemenea, femeia l-a întrebat pe tatăl lui Sebi cum au petrecut sărbătorile, în lipsa lui, și ce cheltuieli au avut cu înmormântarea.

„Merg des la mormântul fiului meu și viata noastră s-a schimbat total.(...) Petreceam mereu sărbătorile împreună. Anul acesta le-am făcut la cimitir.(...) S-a făcut totul repede. Am cumpărat loc de veci. L-am adus din Mangalia cu capac frigorific. Totul a fost peste 30.000 lei”,  a spus Valentin Olariu.