Dezvăluiri uluitoare, făcute de Silviu Prigoană, la Kanal D! Omul de afaceri este primul invitat care a refuzat o întrebare la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

,

“Îmi dădeam proteza jos și cerșeam la metrou; nu mă cunoștea lumea pe vremea aia, voiam să văd cam cât se câștigă”

Aseară, în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Silviu Prigoană s-a aflat față în față cu tirul de întrebări lansat de Denise Rifai; au intrat astfel spre clarificarea publicului subiecte ce au ținut primele pagini ale ziarelor, legate de  afaceri, familie, căsnicii, divorțuri.

Silviu Prigoană este primul invitat care a refuzat să răspundă la una dintre cele 40 de întrebări adresate de Denise Rifai, regulamentul emisiunii permițând acest lucru.

 Omul de afaceri a refuzat să răspundă la întrebarea “ V-ați certat cu frații dumneavoastră pentru bani?”,  invocând adresarea unei alte întrebări în schimbul acesteia.

Printre dezvăluirile făcute de Silviu Prigoană la “40 de întrebări cu Denise Rifai” a fost și cea legată de indemnizația lunară încasată de acesta sub formă de pensie.

“32.000 de lei. Plus 5000 de lei de la Camera Deputaților. Aștept mărirea acum, să îmi mărească cu 40%, cum s-au lăudat guvernanții, că să am și eu spre 47.000 – 48.000 de lei”,  a spus Silviu Prigoană. 

În urmă accidentului suferit în tinerețe, viață lui Silviu Prigoană s-a schimbat radical. Întrebat dacă s-a simțit vreodată complexat din cauza protezei de la picior, acesta a infirmat, mărturisind că, la un moment dat, a dat curs unui experiment social inedit.

 Invitatul a mai povestit că drama pierderii unuia dintre copiii săi l-a marcat profund.

“Nu. Niciodată! Nu am reușit să fiu complexat pe tema asta. Am făcut și niște experimente cu televiziunea, la un moment dat, prin anii 2002 – 2003. Îmi dădeam proteză jos și cerșeam la metrou; nu mă cunoastea lumea pe vremea aia, voiam să văd cam cât se câștigă. În comparație cu persoanele mai în vârstă, eu câștigam mult mai bine pentru că eram mai tânăr… Am făcut niște experimente d-astea fără niciun fel de jenă, nu îmi era rușine că sunt fără un picior… Au fost lucruri care

într-adevăr m-au afectat, de exemplu când mi-am îngropat copilul. Mi-a murit un copil și atunci am fost foarte afectat și am început să am o altă perspectivă  asupra lumii ”, a spus acesta.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Sambata aceasta, de la ora 15:00, în „ROventura”, pe urmele tradiției, în Munții Stânișoarei!

Activități pe care le poți face doar dacă ai certificat verde

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Doctorul minune episodul 43 rezumat: In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Doctorul minune, Nazli trece din nou prin momente dificile!

Gestul cutremurător făcut de Ionuț Cercel în memoria tatălui său. Petrică Cercel a lăsat o ultimă piesă înainte să treacă în neființă: ”Tatăl meu a simțit că Dumnezeu îl cheamă”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies