DEZVALUIRI NEORTODOXE despre Marcel Toader! Cum obisnuia sa agate femei pe net

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:43

Femeia cu care Marcel Toader a fost fotografiat in timp ce era casatorit cu Gabriela Cristea a venit la WOWbiz pentru a face dezvaluiri incredibile.

Andreea Bordianu a povestit pas cu pas cum s-au cunoscut, cum au ajuns sa se intalneasca si ce vorbeau pe un site de socializare noaptea. Ea a povestit niste amanunte incredibile care il pun pe sotul Gabrielei Cristea intr-o lumina deloc buna. 

 

"Era singura de multa vreme si nu aveam cum sa cunosc pe cineva. Eu eram dupa un divort, singura si contul pe care il aveam pe un site de socializare mi-l facuse o prietena, voiam sa vorbesc cu cineva, atat, nu am inceredere ca pot sa iti gasesti jumatatea.

 Marcel mi-a spus ca nu e casatorit, mi-a cerut o poza si nu i-am dat nicio poza, nicioadata. Avea un tic, spunea mereu: 'sincer iti spun'. El avea statutul de divortat, isi spunea 'Robin Hood'. Conversatiile erau seara ca nu aveam timp. Spunea lucruri interesante, mi-a povestit de viata lui de sportiv si imi spune ca ii place sa fie in centrul atentiei si de aceea nu sunt deloc socata ca apare si povesteste tot la TV.

 

Mi-a spus ca il cheama Mircea Stanescu, divortat, cu un copil. El se simtea singur si eu eram singura si din cauza asta eram gand pe gand. Mi-a spus ca este om de afaceri, ca are bani si ca nu conteaza daca femeia are bani sau nu ca daca are cu atat mai bine ca este independenta. Imi spunea ca este la Federatia de Rugby.

Noi vorbeam noaptea si ma gandeam ca un om insurat n-are cum sa stea noaptea pe net. Mi-a dat numarul lui de telefon si raspundea casuta care spunea 'Mircea'. Eu mi-am mai facut cateva conturi si l-am apelat pe el si ma aborda la fel. L-am sunat pana la urma din curiozitate, la un moment dat mi-a cantat la telefon, o manea chiar, in timpul noptii. Ma distra, ma amuza, era ceva sa umplu un gol.
Mie nu-mi venea sa cred. El era foarte curios de cum arat si pana la urma i-am trimis o poza, fara cap. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Citeste aici alte DEZVALUIRI SENZATIONALE!