Exclusiv! Dezvăluiri neașteptate despre iubitul Bernei: "Tatăl lui este din Ucraina. Îi este foarte greu, dar sunt părinți de nota 10!"

Author: Alice Popescu

Berna vorbeste in premiera despre parintii iubitului ei

Sursa: Instagram

Berna vorbeste in premiera despre familia iubitului ei cu care s-a mutat la Brasov din aceasta vara.

Berna nu își mai încape în piele de fericire de când este iubita unui fotbalist în vârstă de 19 și mai mult abia așteaptă să fie ceruta de sotie și să îi facă un copil, după cum mărturisește sexoasa blonda pentru Online Story, emisiune de pe canalul de Youtube wownews. Se simte excelent la Brașov alaturi de părinții lui Vladimir și cei doi frați ai lui ocupandu-și ziua întreagă trebăluind prin apartamentul pe care

l-a decorat după pofta inimii.

Berna vorbeste despre parintii iubitului ei

Citește și: Exclusiv! Primele imagini cu Berna din apartamentul în care s-a mutat cu iubitul ei. Blondina locuiește la Brașov

Berna a povestit că ieșind la o cina cu Bianca Comanici, a vrut să se întâlnească cu actualul ei iubit și spune că a fost dragoste la prima vedere deoarece i-a plăcut foarte mult de el.

Nu mai simțise niciodată acea chimie: "I-am zis și Biancai că vreau să-l cunosc că vreau să fiu femeia lui. Bianca mi-a zis că nu ne potrivim pentru că vorbește puțin. E un bărbat în toată firea desi e mai mic decât mine. Noi din iunie vorbim și ne-am apropiat foarte mult. Nu ne-am grăbit și cum mutatul a venit din inima. NU pot să exprim în cuvinte ce simt pentru el.
Noi trăim foarte fericiți,"
a dezvăluit Berna.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Berna isi doreste cat mai curand copii

Frumoasa fosta concurenta de la Puterea Dragostei a mai dezvăluit că părinții iubitului ei sunt oameni de nota zece și îi considera că și părinții ei: "Îi ador, părinții lui sunt de nota zece.

Iubitul meu este din Moldova, acolo s-a născut, știe foarte bine rusa. Tatăl lui este din Ucraina. Îi este foarte greu, dar asta este. Ei sunt superbi. Locuiesc lângă ei. Vladimir are doi frați micuți și îi ador. Nu am cuvinte la adresa lor. Mă înțeleg super cu ei. Sunt departe de ai mei, însă ei sunt alaturi de lângă mine, a dezvăluit Berna extrem de entuziasmata de tot ce i se întâmplă în viață acum.

Bogdan Mocanu s-a despărțit de iubită! Cum a apărut artistul la filmarea videoclipului lui Jador

Citește și: Exclusiv! "Zilnic îi zic să mă ceara de soție să îi fac un copil!" Berna, primele declarații despre iubitul ei fotbalist

 

 


Cine este Alina, noua concurentă din Casa iubirii, sezonul 2? Tânăra a făcut dezvăluiri uluitoare! „Am acasă un băiețel de 4 ani!” Iată care sunt cei trei concurenți care i-au atras deja atenția!

Alina este noua concurentă care a pășit astăzi în Casa iubirii! Tânăra a mărturisit că a pus deja ochii pe trei dintre băieți! „Am o slăbiciune pentru ochii albaștri” Iată ce detalii neașteptate au ieșit la iveală din trecutul Alinei! 

Cookies