Dezvaluiri despre comportamentul criminalului din Caracal: ce a patit o femeie luata la ocazie de 3 ori de Gheorghe Dinca

Apar noi informatii despre Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal care a terifiat o tara intreaga.


In articol:

Olga Filip, o femeie care a fost luata de mai multe ori la ocazie de Gheorghe Dinca, a povestit cum a fost experienta alaturi de acesta in masina.

Femeia marturiseste ca a ales sa mearga alaturi de el deoarece parea a fi un om batran serios. In plus Olga Filip spune ca Gheorghe Dinca conducea foarte atent si era extrem de tacut: nu intretinea discutii si nu asculta nici macar radio cand era la volan.

"Eu la Dobrosloveni faceam activitatea cu copiii. Faceam naveta de la Caracal, ca nu este distanta mare, iar când pierdeam microbuzul mergeam cu ocazia.

"Este un punct in Caracal de unde se ia ocazia, de lânga un sediu bancar situat pe soseaua catre Slatina. Si preferam sa merg cu acest om pentru ca era asa apropiat de vâsta mea. Ziceam ca are peste 60 de ani, e om trecut prin viata.

"Si pe traseu era atent, concentrat pe volan. Nu asculta radio, nu incerca sa lege discutii", a spus Olga Filip.

"Nu avea o masina de taxi, ci o masina personala. O masina gri deschis. Când venea sa ia la ocazie, intreba unde mergeti? Spuneam la Dobrosloveni si raspundea doar.

"Aceasta era singura comunicare. Eu aveam si un traseu scurt de 5-6 kilometri. Si am mers cu el de maximum trei ori", a adaugat femeia.

Citeste si: Sora Aurei Ion, scrisosre SFÂȘIETOARE pentru familia tinerei ucise în Caracal. "Aura a murit pentru că STS nu a localizat avionul căzut în Apuseni"

Citeste si: Sotia criminalului din Caracal, declaratii soc: ce spune despre crimele comise de Gheorghe Dinca

Citeste si: Șocant! Unde a lucrat, în tinerețe, autorul crimelor din Caracal

Gheorghe Dinca si-a recunoscut crimele din Caracal

La 60 de ore dupa ce a fost prins, Gheorghe Dinca si-a recunoscut crimele comise in Caracal.

Anuntul a fost facut tot de Bogdan Alexandru, avocatul lui.

“Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit niște explicații.

"Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreținere relații sexuale, au fost discuții mai aprinse și în urma acelor discuții le-a lovit și în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat.

"Din declarațiile dânsului au venit de bună voie. Este vorba despre datele care se știau. Nu există alte crime”, a declarat avocatul lui Gheorghe Dinca.

Citeste si: Crimele din Caracal - detalii socante: ce s-a descoperit in butoiul in care a ars Alexandra

Citeste si: Crimele din Caracal: Fragmente de dinți și oase umane, gasite în curtea lui Gheorghe Dincă

Citeste si: Gheorghe Dinca: “Au venit aici sa intretinem relatii sexuale, dar...”! Continuarea intrece orice film de groaza

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies