Dezvaluiri cutremuratoare ale Gabrielei Cristea! “Am facut patru inseminari intr-un singur an! In noiembrie 2016, am crezut ca nu mai pot ramane insarcinata si am vrut sa renunt la a mai avea un copil”!

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 sep 2020, 17:45

La o luna si jumatate dupa ce a adus pe lume o fetita, Gabriela Cristea vorbeste, in premiera, despre dramele prin care a trecut in perioadele in care a incercat sa ramana insarcinata!

Gabriela Cristea este, acum, mama unei fetite frumoase foc, insa numai ea stie cat de mult s-a chinuit sa devina mama!

Pentru prima data, Gabriela Cristea s-a decis sa isi deschida sufletul si a povestit prin ce a trecut in perioadele in care pareau compromisele sansele de a da viata unui copil!


“Am uitat prin ce-am trecut, nu mai stiu cat de greu a fost, fiindca a fost, intr-adevar dificil, important este ca, in sfarsit, am reusit sa-mi indeplinesc visul! Acela de a avea un copil! Imi amintesc mereu de momentele
in care am vrut sa renunt! Le am pe toate in minte, insa cel mai greu mi-a a fost in  noiembrie anul trecut, atunci cand am ales sa nu mai intreprind nimic pentru a ramane insarcinata, dupa inca o tentative esuata! Cel putin atunci ziceam ca renunt la ideea de a fi mama! Ma gandeam ca gata, acolo se termina, si trebuie sa ma resemnez cu ideea ca  nu mai pot sa am copii!”, a dezvaluit Gabriela.
Citeste continuarea articolului pe wowbiz.ro!