Dezvaluire socanta! I-a spus colegei ca vrea s-o ia de nevasta iar aceasta s-a asezat imediat in genunchi in fata lui si...  Cand si-a dat seama incotro duce povestea, Gabriela Cristea l-a oprit imediat: "Nu vreau sa stiu mai multe!"

Alfred a revenit la "Te vreau langa mine" pentru a o cunoaste pe Ana, dupa ce nu a reusit sa devolte o alta relatia de la paravan.

Barbatul a povestit ca, dupa ce a esuat relatia cu fata pe care a cunoscut-o la paravanul "Te vreau langa mine", s-a inagajat la un supermarket unde a cunoscut o alta fata de care s-a simtit atras.

Atractia era reciproca si cei doi s-au apropiat din ce in ce mai mult, lucrand pe acelasi ture si mergand cu aceeasi masina acasa. Intr-o zi, si-a facut curaj si i-a spus ca vrea s-o ia de nevasta.

A doua zi dupa ce i-a facut marturisirea, a condus-o pana in bloc iar femeia l-a tras deoparte si l-a sarutat patimas. "S-a incins putin atmosfera acolo, atat de mult incat ea a... alunecat 'in genunchi', daca ma intelegeti...",a povestit Alfred.

"Sa ne oprim aici cu amanuntele! Nu vreau sa stiu mai multe!", a exclamat Gabriela Cristea.

Iata cum a continuat povestirea lui Alfred:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate