Deznodământul trist al telenovelei din Iași! Amanta preotului s-a întors la soțul ei care o bătuse din cauza infidelității

,
Amanta preot Iași

Amanta preotului din Iași a revenit acasă, asta după ce soțul ei a bătut-o din cauza infidelității.

După ce DGASPC Iași a avut-o în grijă un timp, având în vedere violența domestică la care a supus-o soțul, amanta preotului din Iași, Alexandra, a revenit în brațele agresorului ei. 

Amanta preotului din Iași s-a întors la soțul ei

Amanta preot Iași soț

Alexandra, amanta preotului din Iași, s-a întors la casa din Podul Iloaiei, iar soțul ei violent este departe de a fi acasă, deocamdată. Până la acest moment, nu se știe dacă preotul vrea să mai aibă de-a face cu femeia, după toate cele întâmplate.

Din nefericire, Alexandra este una dintre numeroasele femei care, din neputință, revin la soții lor agresori, chiar dacă știu ce soartă le așteaptă.

Citeste si: Noi detalii despre amanta preotului din Scobâlţeni. A fost cerută de soţie de Crăciun: „Vrei să fii soția mea? Pentru tot restul vieții, cel puțin așa se spune”

„S-a întors acasă, la Scobâlțeni. Cred că o să se împace cu soțul, nu știm. Oricum, el cred că o să fie închis ceva vreme, nu are unde să se ducă.

La părinții ei nu are condiții, nu pleacă de la Scobâlțeni nici dacă o mai bate”,  a declarat un vecin.

Se pare că și socrii Alexandrei, care au fost foarte supărați pe aceasta, sunt dispuși să culce urechea și să o ierte.

„Ai lui nu au vrut să o mai primească. Erau supărați că el a intrat la pușcărie din cauza ei, dar acum s-au liniștit. E și copilul la mijloc, de asta cred că este liniște”,  a mai explicat vecinul.

Unde este soțul Alexandrei în aceste momente

Soțul amantei preotului din Iași, Gheorghe Nicăi Crijan, este pus sub acuzația de șantaj și violență, motiv pentru care preotul și Alexandra sunt considerați părți vătămate.

„Instanța admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în ceea ce îl priveşte pe inculpat. Dispune arestarea preventivă a inculpatului cercetat pentru săvârşirea infracțiunilor de şantaj şi violență în familie, în formă continuată, pentru o perioadă de 30 de zile.

Citeste si: Un barbat din Iasi și-a prins soția în mașină cu preotul care i-a cununat. Incredibil ce i-a cerut, pentru a nu-l da în vileag

Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, au transmis judecătorii din Iași, relatează Adevărul.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Alexandra, amanta preotului din Iași, a obținut ordin de protecție împotriva soțului. Bărbatul a lovit-o, după ce a aflat despre idila dintre ea și preot

Kievul rezistă bombardamentelor ruse: Alimentarea cu apă, căldură, internet şi comunicaţiile, aproape complet restabilite

Alexandra, amanta preotului din Iași, a obținut ordin de protecție împotriva soțului. Bărbatul a lovit-o, după ce a aflat despre idila dintre ea și preot

Magistrații au luat o decizie în privința soțului Alexandrei, femeia care a avut o idilă cu preotul care i-a cununat. Bărbatul va rămâne închis

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies