Detaliul ciudat observat astazi! Ce i-a aparut pe cap lui Gheorghe Dinca

Gheorghe Dinca a fost scos din arest in aceste zile pentru a participa la reconstituirea crimelor de care este suspectat.


In articol:

Presa, prezenta la fata locului, a observat astfel un detaliu iesit din comun la aspectul lui Dinca, detaliu care nu mai fusese observat pana in prezent.

Presupusul criminal din Caracal are pe partea dreapta a capului o cicatrice imensa, lunga de aproape 10 centimetri, care ii ajunge pana in dreptul urechii.

Aceasta poate fi semnul unui accident mai grav pe care Gheorghe Dinca l-a suferit acum ceva timp.

Se speculeaza si faptul ca cicatricea ar fi aparut in arest, datorita faptului ca aceasta nu a fost observata pana in prezent.

Cine a violat-o pe Alexandra Macesanu? Gheorghe Dinca ar mai fi avut pe cineva in casa

Unchiul Alexandrei Macesanu, Alexandru Cumpanasu, continua „lupta” cu autoritatile, acesta afirmand ca în casa lui Dinca s-ar fi aflat si alte persoane.

Alexandru Cumpanasu afirma ca nu Gheorghe Dinca ar fi violat-o pe Alexandra, asa cum a declarat în fata procurorilor. Mai mult, Alexandru Cumpanasu spune ca în „Casa groazei” din Caracal se aflau si alte persoane, nu numai Gheorghe Dinca, în acele ore fatidice, potrivit cancan.ro.

Citeste si: Detalii SOCANTE date de criminalul din Caracal: ce i-a facut cu Luizei Melencu. Gheorge Dinca s-a contrazis in declaratii

Citeste si: Cutia secretă a lui Gheorghe Dincă a fost deschisă! Ce s-a găsit înăuntru schimbă cursul anchetei

Citeste si: Ultimele imagini cu Luiza Melencu in viata! Cea mai buna prietena a ei a facut public un filmulet de care nu se stia pana acum: imaginile sunt emotionante VIDEO

Familia Alexandrei Macesanu spera, în continuare, ca adolescenta este în viata si, mai mult, a depus – miercurea trecuta, prin avocat – mai multe solicitari la DIICOT.

Una dintre acestea vizeaza o expertizare a lui Gheorghe Dinca din care sa reiasa daca acesta este apt sexual.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate