Detaliu socant gasit in casa lui Gheorghe Dinca! Ce au descoperit anchetatorii dupa ce s-au apropiat de un perete proaspat tencuit

Anchetatorii au facut o noua descoperire socanta in casa lui Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor din Caracal.


In articol:

Potrivit unor surse din interiorul anchetei, la cea mai recenta perchezitie a fost descoperit un zid care ridica multe semne de intrebare.

Oamenii legi au observat ca zidul respectiv e proaspat tencuit: Gheorghe Dinca a aplicat de curand mai multe straturi de ciment pe el.

Exista banuieli ca Dinca ar fi incercat astfel sa ascunda urmele unei alte crime, cautand sa acopere pete de sange sau alte probe biologice.

Zidul in cauza nu a fost inca verificat, aceasta operatiune urmand a fi realizata in cursul zilelor urmatoare.

Citeste si: A treia victima: Gheorghe Dinca a mai recunoscut o fapta!

Citeste si: Strategie noua in cazul lui Gheorghe Dinca: cu cine vor sa il puna fata in fata!

Citeste si: Cine a folosit telefonul Luizei Melencu noaptea trecuta? Explicatiile

Rezultatele ADN sunt gata! Ale cui sunt oasele gasite la marginea padurii de langa Caracal

DIICOT a anuntat sambata ca nu s-a putut evidentia niciun profil ADN in probele ridicate din padurea de langa locuinta lui Gheorghe Dinca, ramasite despre care suspectul declarase ca ar fi ale Luizei Melencu.

Ramasitele sunt mult prea calcinate pentru a putea fi identificata clar o victima. Astfel, testele ADN nu s-au soldat cu niciun rezultat.

Vestea ii incurca destul de mult pe anchetatori.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate