DETALII ULUITOARE in cazul divortului Catalin Crisan - Alina Cupsa! Artistul a despartit-o pe Alina Cupsa de un medic chirurg

Vestea producerii celui de-al doilea divort al lui Catalin Crisan a cazut ca un trasnet, zilele trecute, in showbiz.

Apropiatii cuplului, dar si cei care lucreaza cu cei doi au aflat despre ruptura, petrecuta in toamna anului trecut, abia zilele trecute, cand artistul a facut anuntul pe pagina sa de socializare.

Divortul a survenit la trei ani de la casatoria celor doi, prietenii lor avand inca proaspat in memorie nunta acestora, un eveniment la care au participat mai multe personalitati printre care si Elena Udrea care a venit la bratul lui Dorin Cocos, sotul ei de la vremea respectiva. La nunta celor doi, printre sutele de invitati s-au aflat si prietenii si rudele Alinei, venite din Craiova, orasul sau natal. Ei bine, una dintre persoanele care au asistat la acest eveniment a trimis un mail pe adresa [email protected], in care isi spune oful, sustinand ca parintii Alinei Cupsa nu au fost niciodata de acord cu acest mariaj.

“Cand a inceput idila lor, Alina avea pe cineva. Era intr-o relatie cu un medic chirurg- neurolog, un om de viitor. Ea medic, el medic, parca mai mergea. Era o poveste serioasa si deja se vorbea de casatorie. Parintii il agreau pe baiat pentru ca era serios si avea o profesie de viitor, promitea. Ce s-a intamplat, nu stiu, dar imi aminteasc ca parintii ei nu au fost de acord ca ea sa il lase pe medic si sa fie cu Catalin Crisan. Parca au stiu ei ceva. Cert e ca Alina a facut ce a vrut, s-a certat cu chirurgul si a ajuns sa faca nunta cu artistul stricandu-si viitorul. Soarta ei putea sa fie alta. Nu trebuia sa se incurce cu un barbat divortat care lasase deja o nevasta cu doi copii”, spune persoana respectiva. ( sursa wowbiz.ro )

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate