Despărțiți, dar împreună! Oana Roman și Marius Elisei au sărbătorit cu mare fast 7 ani de la nuntă: ”La mulți ani...iubirea mea!”

,
Oana Roman și Marius Elisei au sărbătorit cu mare fast 7 ani de la nuntă
Oana Roman și Marius Elisei aniversare impreuna

Pentru Oana Roman și Marius Elisei a fost o zi cu totul specială, cei doi ar fi împlinit șapte ani de la căsătorie. Deși au divorțat, vedeta și fostul soț au ținut să sărbătorească cu mare fast cea mai importantă zi din viața lor.


In articol:

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit, dar totuși sunt împreună și au decis să petreacă o zi de neuitat în cinstea celor șapte ani pe care i-ar fi împlinit de la căsătorie.

Cei doi au ieșit la o cină romantică și au sărbătorit la dublu atât aniversarea lor, cât și șapte ani de la botezul fetiței lor, Isabela.

Oana Roman și Marius Elisei au celebrat 7 ani de la nuntă

Încă de la primele ore ale dimineții, Oana Roman a postat pe rețelele de socializare o fotografie de la cel mai important eveniment din viața ei, mai exact nunta cu Marius Elisei, semn că vedeta speră ca lucrurile să revină la normal și poate o împăcare s-ar putea produce cât de curând.

Oana Roman și Marius Elisei au sărbătorit cu mare fast 7 ani de la nuntă
Oana Roman și Marius Elisei, impacare

Nici Marius Elisei nu a stat pe gânduri și a postat în mediul online o imagine în care se afla alături de fosta soție într-un local din Capitală. Ei bine, se pare că cei doi au sărbătorit cu mare fast împlinirea celor șapte ani ce la cel mai important eveniment din viața lor, deși au divorțat în urmă cu câteva luni.

Fanii nu au putut trece cu vederea mesajul pe care îl însoțea fotografia și care a lăsat loc de interpretare, asta pentru că Marius a ținut să o numească pe fost soție ”iubirea mea”, dar totodată, i-a urat

să aibă cât mai mulți ani împreună, semn că împăcarea este mai aproape decât ne-am fi așteptat.

Oana Roman și Marius Elisei au sărbătorit cu mare fast 7 ani de la nuntă
Oana Roman la restaurant cu Marius Elisei

Cei doi au ciocnit un pahar de șampaniei în cistea lor și a anilor petrecuți împreună.

”La mulți ani...iubirea mea. La mulți ani, nouă...”, a fost mesajul lui Marius Elisei, însoțit de câteva inimioare.

Citeste si: Oana Roman și Marius Elisei, împăcarea momentului? Ce surpriză i-a pregătit vedetei la doar câteva luni de la divorț

Marius Elisei, pregătit să se împace cu Oana Roman

Deși au divorțat, Oana Roamn și Marius Elisei sunt despărțiți, dar împreună, asta pentru că cei doi petrec foarte mult timp împreună. El speră la o împăcare cu femeia cu care a petrecut mai mult de șapte ani, care i-a dăruit și o fetiță. Acesta își răsfață fosta soție de fiecare dată când are ocazia.

Oana Roman și Marius Elisei au sărbătorit cu mare fast 7 ani de la nuntă
Oana Roman și Marius Elisei au sărbătorit 7 ani de la casatorie

”Da, e galant, e romantic.

Mă curtează. Îmi cumpără flori. Mi se pare că se poartă fix ca acum 8 ani când ne-am cunoscut. (...)Pe 15 iunie am fi împlinit 7 ani de la căsătoria la biserică”,  a spus Oana Roman la un moment dat.

Citeste si: Ce face Marius Elisei pentru a o recuceri pe Oana Roman? Gestul care ar impresiona orice femeie: „La două, trei zile...”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce face Marius Elisei pentru a o recuceri pe Oana Roman? Gestul care ar impresiona orice femeie: „La două, trei zile...”

Medicul Vasile Rădulescu explică concret: motivul pentru care vaccinul anti-Covid NU îți poate face rău pe termen lung

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Oana Roman și Marius Elisei, împăcarea momentului? Ce surpriză i-a pregătit vedetei la doar câteva luni de la divorț

Oana Roman, dărâmată de moartea lui Ion Dichiseanu. Mesajul cutremurător pe care vedeta la publicat pe internet: ”Azi a plecat, dar rămâne în atât de multe feluri...”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies