Deniz Çakır, protagonista serialului Iffet a fost cerută în căsătorie! Iată cine este viitorul ei soț și cât de bine se potrivesc!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 mar 2023, 14:52
Foto(5)

Nunta anului în Istanbul! Îndrăgita actriță Deniz Çakır, surprinsă alături de logodnicul ei! Iată cine este bărbatul care îi va deveni soț în curând!

Deniz Cakir se numără printre cele mai talentate și frumoase actrițe ale Turciei. Această s-a bucurat de aprecierea și admirația publicului încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, în producții de amploare care i-au adus mari succese, devenind celebra și pe plan internațional. Dincolo de carieră strălucită, superbă Deniz nu s-a bucurat de aceleași reușite și pe plan personal, deoarece această nu și-a clădit încă propria familie.

De curând însă, soarta i-a surâs și în viață personală, deoarece trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu un renumit om de afaceri de aproape doi ani și se îndreaptă cu pași repezi spre căsătorie.

Deniz Çakır, protagonista serialului Iffet a fost cerută în căsătorie

Deniz Çakır a venit pe lume în anul 1981, în capitală Ankara, acolo unde a crescut și a studiat.

Această a primit o educație de seama alături de fratele ei din partea părinților lor. După absolvirea liceului, Deniz a decis să se înscrie la Facultatea de Teatru în cadrul Universității Hacettepe, din Ankara, pe care a încheiat-o cu succes în anul 2004. Iar la scurt timp, talentata Deniz Cakir a debutat pe platourile de filmare ale producției Kadın İșterse, care a reprezentat primul pas către celebritate.

Citește și: Va mai amintiți de superba Deniz Çakır, protagonista serialului Iffet? Iată cine este noul iubit al celebrei actrițe și cât de bine se potrivesc! „Suntem fericiți”

Superba Deniz are în prezent 41 de ani și a reușit să își vadă împlinit marele vis de a deveni o actriță renumită, construindu-și pas cu pas carieră prin muncă asiduă și devenind treptat una dintre cele mai apreciate actrițe

din Turcia. Telespectatorii din România au cunoscut-o pe talentata actriță cu mulți ani în urmă, când a jucat în serialul Poveste de familie, apoi a revenit în producția Iffet, în serialul Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii dar și în serialul În bătaia inimii, care i-au adus mari succese pe plan profesional.

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

Surpriza pentru fanii serialelor turcesti! Unul dintre cei mai indragiti actori turci va face parte din distributia serialului

Dincolo de carieră presărată cu multe reușite, Deniz Cakir nu s-a bucurat de același succes și pe plan personal, deoarece nu a reușit încă să își clădească propria familie. Însă în urmă cu doi ani, presă din Turcia a anunțat faptul că renumită actrița trăiește o poveste de iubire alături de omul de afaceri, Bilgehan Baykal, care se pare că a și cerut-o deja în căsătorie. Potrivit publicației gecce.com.tr, îndrăgita actriță ar urmă să îmbrace rochia de mireasă chiar în această vară.

Citește și: Deniz Cakir “vânată” de paparazzi, in vacanta! Protagonista serialului “In bătaia inimii” n-are pace nici in timpul liber! Iată cum a fost surprinsa frumoasa actriță!

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”