Denisa Tănase, afaceri de milioane de euro. Ce a trebuit să sacrifice vedeta: "Este foarte greu să rămâi în echilibru"

Author: Diana Tilă

Denisa Tănase, afaceri de milioane de euro. Ce a trebuit să sacrifice vedeta

Sursa: Facebook Denisa Tănase

Denisa Tănase, din trupa Bambi, a ajuns să facă milioane de euro după ce și-a lansat propria afacere.

Denisa Tănase și-a început afacerea cu doar 500 de euro, iar acum are câștig de milioane de euro. Tânăra a decis să renunțe la muzică pentru a se dedica în totalitate afacerilor.

Citește și: Denisa Tănase vrea să devină mamă, după ce a devenit milionară în euro. Câți copii vrea vedeta: ”Ne dorim să ne mărim familia”

Denisa Tănase, afaceri de milioane de euro. Ce a trebuit să sacrifice vedeta: "Este foarte greu să rămâi în echilibru"

Recent, într-un interviu pentru fanatik.ro, Denisa Tănase a declarat că încă nu a devenit milionară așa cum s-a zvonit, ci doar conduce un business care atinge aceste cifre. 

Vedeta a mărturisit că în primii ani de afaceri i-a fost foarte greu să rămână în echilibru între muncă și viață personală.

Însă, anul acesta, tânăra vrea să pună accent mai mult pe viața personală.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: După ce a dat lovitura în afaceri, Denisa Tănase plănuiește să se mute definitiv în Dubai. Cum arată apartamentul de lux pe care fosta membră a trupei ”Bambi” și l-a cumpărat în Emirate

„Știu că multe persoane confundă, însă cifra de afaceri a unei firme nu este egală cu veniturile personale ale persoanei care o conduce. Mai ales că, în cazul meu, business-ul s-a dezvoltat organic, fără infuzii de capital, fără investitori. Veniturile s-au întors în cea mai mare parte în firmă și au fost alocate creșterii, dezvoltării, producțiilor de produse noi. Este important ca atunci când gestionezi o firmă să nu o «seci» de resurse pentru câștiguri personale.

Pe termen lung inclusiv acestea se vor raporta la cifre de afaceri mai mari și vor fi direct proporționale

Așadar, momentan nu sunt milionară, ci doar conduc un business care atinge aceste cifre, anual. Este foarte greu să rămâi în echilibru între muncă și viață personală, mai ales în primii ani de business, atunci când pui totul pe picioare. Cred că dacă nu ești «all in» și nu sacrifici alte aspecte ale vieții, sunt slabe șanse să reușești cu un program de muncă de 8 ore pe zi.

 Însă, pentru mine, anul acesta este cel în care îmi doresc să încep să aduc echilibrul în viața mea, după 5 ani haotici, cu foarte puține ore de somn și muncă intensă. Practic timp nu ai, dar trebuie să faci tu în așa fel încât el să existe, să știi să spui stop. Să poți să închizi laptopul sau să nu mai răspunzi la telefon, în momente pe care vrei să ți le dedici ție și familiei tale.”

 

Taguri: