Demir depune marturie la procesul sotiei sale! Ce verdict va primi Zuleyha? Afla ce intorsatura vor lua lucrurile, LUNI, intr-un nou episod dramatic din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!

Stapanit de furie, Demir va depune marturie impotriva sotiei sale, pentru ca aceasta sa isi primeasca pedeapsa cuvenita.

Citeste si: Gaffur din serialul "Ma numesc Zuleyha", pasiune nebanuita! Iata cum a fost surprins carismaticul Bulent Polat, dincolo de platourile de filmare! A imprumutat din obiceiurile personajului Gaffur?

Citeste si: Saniye din productia "Ma numesc Zuleyha", in ipostaze inedite! Iata cum a fost surprinsa actrita Selin Yeninci, in cadrul unui concurs organizat chiar in Adana, orasul in care a filmat pentru serial!

Citeste si: Demir din serialul "Ma numesc Zuleyha", prima aparitie in public, dupa perioada restrictiilor impuse de pandemie! Iata cum a fost surprins celebrul Murat Unalmis in restaurantul lui din Cappadocia!

Citeste si: Fekeli din serialul "Ma numesc Zuleyha", un tata exemplar si in viata reala! Iata cat de bine ii seamana fiul lui, Sadri, care i-a mostenit talentul actoricesc!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate