Delicious Doughnuts a indulcit echipa Kanal D cu cele mai bune gogosi din oras

Delicious Doughnuts ofera produse proaspete si delicioase gratie modului de lucru, ingredientelor de calitate, cat si a profesionalismului patiserului nostru.

Produsele se remarca printr-o consistenta pufoasa, aromata si delicioasa, avand un aspect original, diferit de ceea ce exista acum pe piata din Romania.

Produsele patiseriei Delicious Doughnuts sunt ideale oricarui moment al zilei, fie la micul dejun, o simpla gustare impreuna cu o persoana draga, un motiv de pauza impreuna cu colegii, o petrecere.

"Povestea patiseriei Delicious Doughnuts a inceput cu o idee, care a luat amploare, a prins contur si in 12 luni am mancat primele gogosi. Este un concept la care au lucrat multi oameni, s-a pus mult suflet si lucrul acesta se vede, se simte in gustul fiecarei prajituri si il traiesti fiecare minut petrecut in patiserie.

"Sunt profund recunoscatoare familiei, care mi-au cultivat si incurajat ideea, echipei de arhitecti, constructori si oamenii alaturi de care lucrez zi de zi, oameni de o calitate umana si profesionala de apreciat", spune Adriana Drumasu, General Manager Delicious Doughnuts.

Ziua incepe la patiserie la 05:00 si se incheie la orele 20:00. Se pregatesc produsele cu multa grija, delicatete si cu multa pasiune pentru gatit.

Delicious Doughnuts pune accentul pe calitatea ingredientelor, modul de preparare, aspectul produsului, prezentarea acestuia si neaparat pretul de vanzare, fiind unul competitiv.

Patiseria Delicious Doughnuts va ofera prajituri, placinte si gogosi delicioase pentru diferite evenimente.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate