Defne pune la cale un nou plan diabolic pentru a distruge fericirea lui Kahraman! Ce intrigi urzeste femeia impotriva rivalei sale, aflati, in aceasta seara, in “Ziua in care mi s-a scris destinul”, de la ora 20:00, la Kanal D

Orbita de gelozie, Defne refuza sa creada ca a fost invinsa in lupta pentru cucerirea inimii lui Kahraman si planuieste o strategie diabolica pentru a distruge casnicia lui Elif.

Kahraman si Elif savureaza victoria iubirii lor, care a rezistat in ciuda tuturor piedicilor aparute si decid sa isi reia povestea de dragoste. Kahraman ii pregateste iubitei sale o surpriza, care avea sa le deschida un nou capitol al vietii.Acesta organizeaza in secret, o petrecere in cinstea casatoriei lor, la care invita intreaga familie. Indrumata de prietena sa, Elif isi face aparitia la evenimentul surpriza si este ceruta in casatorie de Kahraman, in prezenta fiului lor. Cei doi indragostiti isi unesc destinele si isi jura iubire vesnica.La conacul Yorukhan lucrurile se precipita in momentul in care Kiymet primeste inca o scrisoare care o bulverseaza. Pe rand, Meryem, Yakup si Sukran raman si ei surprinsi in momentul in care citesc amenintarile adresate intregii familii.

In toata aceasta perioada Maksut este internat la spital si se zbate intre viata si moarte. La capataiul lui vegheaza mama sa, care spera ca barbatul sa isi revina cat mai repede dupa accidentul provocat chiar de femeia pe care o iubea mai presus de orice.Pe de alta parte, Defne sufera in tacere, stand  in umbra si urmarind evenimentele fericite din viata lui Kahraman si a lui Elif si gelozia sa atinge apogeul. In ciuda faptului ca ii promisese lui Elif ca va ingropa securea razboiului, aceasta urzeste noi intrigi, menite sa distruga linistea rivalei sale.

Astfel, sub masca femeii echilibrate, Defne ascunde noi planuri sinistre. Care sunt acestea aflati azi, in "Ziua in care mi s-a scris destinul", de la 20.00, la Kanal D.


 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate