Defne pune la cale o noua intriga impotriva lui Elif! Ce plan diabolic urzeste aceasta, aflati in aceasta seara, in "Ziua in care mi s-a scris destinul", de la ora 20:00, la Kanal D

Simtindu-si casnicia in pericol, Defne pune la cale un plan diabolic pentru a incerca sa o elimine pe Elif din viata sa. Aceasta profita de situatia lui Elif si intentioneaza sa o denunte.

Kahraman, care si-a dorit sa vada momentul reintalnirii dintre mama si fiu, priveste din umbra scena emotionanta, insa aude si discutia lui Maksut cu Elif, despre planurile lor de razbunare si este socat. Acesta intelege ca Elif nu urmareste decat sa se razbune si sa il recupereze pe Toprak. Mai furios ca niciodata, Kahraman promite sa le plateasca cu aceeasi moneda.

Acesta analizeaza impreuna cu avocatul sau situatia lui Elif, care cumparase actiunile companiei Yorukhan, folosindu-se de o falsa identitate si realizeaza ca fosta sa sotie risca sa ajunga la inchisoare.

Pe de alta parte, Elif se bucura de revederea fiului ei si traieste cele mai frumoase momente alaturi de acesta, fara sa banuiasca ce are de gand Kahrama, insa lucrurile capata o intorsatura neasteptata pentru ea.

In urma conflictului cu Defne, despre care aflase detalii importante, Ziya sufera un infarct si ramane tintuit intr-un scaun cu rotile si nu mai poate sa vorbeasca. In tot acest timp, Defne se bucura de o prima victorie si crede ca si-a atins scopul de a-si proteja casnicia. Intre timp, Defne descopera demersurile lui Kahraman in legatura cu noua identitate a lui Elif si, fara sa stea pe ganduri, aceasta merge la politie sa o reclame, gandindu-se ca este singura cale de a o indeparta definitiv din viata sotului ei.

Elif este arestata pentru frauda comisa prin schimbarea identitatii si risca sa fie condamnata la inchisoare. Intre timp, Kahraman afla despre situatia dramatica a fostei sale sotii isi calca peste orgoliu, implicandu-se in salvarea acesteia. Barbatul merge la tribunal si declara in favoarea lui Elif, reusind sa o scape de pedeapsa crunta.

Pe de alta parte, Kahraman se impune in fata fratelui sau, spunandu-i autoritar ca nu se va mai implica in afacerile familiei, din cauza dezastrului provocat, care adusese compania in pragul falimentului. Yakup refuza cu vehementa sa se retraga din companie si se revolta fata de toti membrii familiei. Singura care il sprijina, este sotia sa, Sukran, care il sfatuieste sa accepte situatia deoarece risca sa fie marginalizat din cauza faptului ca nu are acelasi statut precum fratele lui vitreg.

Nu ratati un nou episod, in aceasta seara, de la ora 20.00, la Kanal D.


 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate