Declaratiile prin care Iulia Albu isi face praf fostul sot dupa prima infatisare la procesul legat de fetita lor: "Copilul nu este o papusa frumoasa, cu care sa te pozezi pentru a da bine la presa!”

In toamna, Iulia Albu a aflat cu surprindere ca Mihai Albu, barbatul cu care a fost casatorita ani de zile, a dat-o in judecata pentru a fixa un program de vizitare a fiicei lor.

Azi, la tribunal, a avut loc si primul termen in acest dosar controversat in media, motiv ca vedete sa vina in fata oamenilor legii si sa isi sustina fiecare partea.

Iulia Albu nu a ramas datoare la adresa actiunilor intreprinse de fostul ei sot si, la iesirea din sala de judecata, a dat cateva declaratii dure la adresa barbatului.


Suparata pe actiunile lui Albu, jurata de la “Bravo, ai stil!”, nu l-a menajat deloc pe designer dupa prima infatisarea in dosar. “Copilul nu este o papusa frumoasa, cu care sa te pozezi pentru a da bine la presa! Interesele fostului meu sot nu au nicio legatura cu binele fetitei, ci doar promovarea personala, groteasca, prin orice mijloace”, a tunat fashion editorul.

Alba a fost si mai dura in momentul in care a vorbit despre viitorul Mikaelei, si a tinut sa  trimita mesaje clare designerului. “Imi voi apara copilul, cu toate mijloacele pe care legea mi le va pune la dispozitie. Desi nu ma opun in niciun caz drepturilor de vizitare ale fostului meu sot, doresc un cadru armonios pentru dezvoltarea Mikaelei, iar ancheta sociala, cat si probatoriul ce va fi administrat in cauza, sper sa stabileasca doar interesul superior al minorului si atat”, a conchis Iulia. (sursa wowbiz.ro)

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate