Decizie uluitoare în Germania! Guvernul ar putea legaliza marijuana

,
Decizie uluitoare în Germania! Guvernul ar putea legaliza marijuana

Germania legalizeaza marijuana

[Sursa foto: PixaBay]

Decizie neașteptată! Viitorul guvern german propune legalizarea marijuanei la nivel național.


In articol:

Se pare că liderii partidelor viitoarei coaliții guvernamentale din Germania au ajuns la un acord comun pentru legalizarea marijuanei la nivel național.

Decizie uluitoare în Germania! Guvernul ar putea legaliza marijuana

Viitorul guvern al Germaniei propune legalizarea marijuanei pe teritoriul țării. Liderii viitoarei coaliții se așteaptă ca legislația privind legalizarea să fie introdusă în timpul următoarei sesiuni legislative. Totodată, aceasta va oferi servicii mai ample de reducere a efectelor nocive ale drogurilor și va restricționa publicitatea pentru tutun și alcool, alături de canabis.

Decizie uluitoare în Germania! Guvernul ar putea legaliza marijuana

Marijuana va deveni legala in Germania?

[Sursa foto: PixaBay]

În prezent, deținerea personală de marijuana este dezincriminată în Germania, există și un program de canabis medical. Însă, viitoarea propunere urmărește stabilirea unei piețe reglementate pe uzul marijuanei pentru adulți.

Coaliția de guvernare, care este  formată din Partidul Social-Democrat din Germania (SPD), Partidul Liber-Democrat (FDP) și Verzii  a declarat că va: ”introduce distribuția controlată a canabisului pentru adulți în scopuri recreative în magazine autorizate”,  se arată într-un raport al unui grup de lucru multipartidist.

Citeste si: Cânepa medicinală pentru sănătate – Beneficiile uleiului de cânepă

Coaliția susține reglementarea vânzării marijuanei

”Coaliția semafoarelor”,așa cum este supranumită, susține reglementarea vânzărilor de marijuana, și susține că va ajuta la eliminarea pieței ilicite. Însă, acest lucru va fi revizuit la patru ani după punerea în aplicare, când va fi necesară o analiză a impactului social al reformei.

Decizie uluitoare în Germania! Guvernul ar putea legaliza marijuana

Guvernul german vrea sa legalizeze marijuana

[Sursa foto: PixaBay]

Tratamentele cu marijuana, legale în România

În urmă cu mai mulți ani, tratamentele medicinale pe bază de marijuana au devenit legale și în România.

Marijuana poate fi folosită pentru bolnavii de cancer, pentru ameliorarea durerilor, dar și pentru teste pentru Parkinson, Alzhemeir sau sindromul Tourette. 

Legile 143 și 339 reglementează folosirea derivaților din marijuana în scopul medical, precum tincturi, rășini sau fragmente vegetale. Schimbarea legislativă oferă posibilitatea Agenţiei Medicamentului să îşi dea acordul pentru producătorii care vor să scoată pe piaţă astfel de medicamente.

Citeste si: De ce si cum sa administrezi capsule cu ulei de canabis atunci cand te confrunti cu o afectiune?  

 

Citește-ne pe

Citește și:

ȘOCANT! Tot mai multe minore românce sunt obligate de traficanții de organe să se prostitueze: „Am 25 de ani și...”

Fermele europene continuă să se închidă, avertismentul experților: Prețul cărnii de porc va crește dramatic

Al 3-LEA RAZBOI MONDIAL, sta sa incepa! Rusia, Iran si China manevre comune! NATO si SUA pregatiti sa intervina, APOCALIPSA tot mai aproape

Fulgy a fost arestat dupa ce a lovit un jurnalist si i-a furat telefonul! Desfasurare de forta a politiei pentru fiul Clejanilor

Povestea terifiantă a unui tânăr captiv 16 ani drogurilor, la “În oglindă”, emisiune difuzată exclusiv online, pe YouTube Kanal D România, în secțiunea theXclusive

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies