De ziua regelui

,

Nu doar britanicii se mândresc cu familia lor regală. Aşi românii au sărbătorit astăzi Ziua Regelui, alături de Mihai I. Mulţi nu vor uita niciodată ziua de astăzi, doar au dat mâna cu majestatea sa.

Extrem de discret şi cald , însoţit de fiica şi ginerele său, aşa şi-a facuit apariţia regele mihai la Muzeul de Istorie. Ca întotdeauna, majestatea sa  a salutat prezenţa sutelor de bucureşteni Cu greu s-au strecurat membrii familiei regale prin mulţimea de oameni cu steaguri tricolore şi în mâini.. În faţa muzeului, familia regală s-a oprit preţ de câteva secunde nu pentru declaraţii, ci doar pentru o fotografie în faţa presei. Spre seară , regele s-a retras la palatul elisabeta pentru a lua parte la un dineu oficial şi o ceremonie specială la care iau parte şi lorzi ai Marii Britanii. Cum totul trebuie aranjat ca la carte, pregătirile au început încă de dimineaţă  şi s-au încheiat cu puţin înainte de sosirea invitaţilor. Tot astăzi de ziua regalităţii, Regele Mihai a anunţat ruperea legăturilor istorice şi dinastice cu Casa de Hohenzollern. Se respectă astfel decizia din 1921 a Regelui Ferdinand I de a conferi un caracter naţional şi independent Dinastiei şi Casei Regale a României.

 

Citește și:

Sorina Pintea a fost trimisa in judecata de DNA pentru luare de mita

USR solicita demisia lui Marcel Vela

Florin Cîţu a renunţat la mandatul de premier desemnat. Klaus Iohannis are consultari cu partidele si formatiunile politice pentru desemnarea unui nou candidat

Florin Citu, desemnat premier al Romaniei. Ce avere are si cine este actualul ministru al Finantelor

Ultima ora! A fost anuntat Noul Guvern! Ce se schimba la programul de guvernare


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies