De Valentine’s Day, la Sun Plaza Shopping Center, indragostitii castiga ca in dragoste. Impreuna!

Anul acesta, de Valentine’s Day, Sun Plaza Shopping Center este destinatia perfecta pentru cei ce vor sa-si sarbatoreasca iubirea intr-un mod inedit.

 

De Valentine’s Day, la Sun Plaza Shopping Center, indragostitii castiga ca in dragoste. Impreuna!
Anul acesta, de Valentine’s Day, Sun Plaza Shopping Center este destinatia perfecta pentru cei ce vor sa-si sarbatoreasca iubirea intr-un mod inedit. Centrul comercial a pregatit pentru toti indragostitii o competitie originala prin care acestia sa-si demonstreze dragostea, cursuri de dans care sa-i apropie si mai tare pe cei atinsi de sageata lui Cupidon si un cadru special in care sa-si declare si sa-si imortalizeze iubirea.
De Ziua Indragostitilor, numai la Sun Plaza, perechile vor avea ocazia sa-si marturiseasca iubirea asemenea lui Romeo si a Julietei, la „Balconul Indragostitilor”. Si pentru ca iubirea trebuie demonstrata si inima unei domnite castigata, reprezentantii sexului tare se vor intrece in a-si declara dragostea escaladand in timp record zidul balconului pentru a-si intalni iubitele. Sun Plaza va recompensa  perechile castigatoare cu  bilete la film, vouchere la cafenelele centrului comercial si cine romantice in doi.
Oare dragostea nu este mai dulce in pas de dans? La Sun Plaza, cu siguranta raspunsul este da. Astfel, toti cei dornici sa petreaca un moment special alaturi de jumatatea lor, se pot inscrie gratuit la cursurile de tango, vals si cha-cha ce vor avea loc pe 14 februarie 2014, in intervalul orar 16:30-20:30, in zona restaurantelor, la etajul 1.
Si cum in dragoste orice zi petrecuta impreuna trebuie pretuita, indragostitii se pot fotografia in leaganul special amenajat. Fotografiile vor fi oferite pe loc, astfel incat amintirea sa ramana vie in inima celor ce se iubesc.
De Valentine’s Day, Sun Plaza este destinatia preferata a dragostei!
Mai multe detalii pe www.sun-plaza.ro si www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center.

Centrul comercial a pregatit pentru toti indragostitii o competitie originala prin care acestia sa-si demonstreze dragostea, cursuri de dans care sa-i apropie si mai tare pe cei atinsi de sageata lui Cupidon si un cadru special in care sa-si declare si sa-si imortalizeze iubirea. De Ziua Indragostitilor, numai la Sun Plaza, perechile vor avea ocazia sa-si marturiseasca iubirea asemenea lui Romeo si a Julietei, la „Balconul Indragostitilor”.

Si pentru ca iubirea trebuie demonstrata si inima unei domnite castigata, reprezentantii sexului tare se vor intrece in a-si declara dragostea escaladand in timp record zidul balconului pentru a-si intalni iubitele. Sun Plaza va recompensa  perechile castigatoare cu  bilete la film, vouchere la cafenelele centrului comercial si cine romantice in doi. Oare dragostea nu este mai dulce in pas de dans?

La Sun Plaza, cu siguranta raspunsul este da. Astfel, toti cei dornici sa petreaca un moment special alaturi de jumatatea lor, se pot inscrie gratuit la cursurile de tango, vals si cha-cha ce vor avea loc pe 14 februarie 2014, in intervalul orar 16:30-20:30, in zona restaurantelor, la etajul 1. Si cum in dragoste orice zi petrecuta impreuna trebuie pretuita, indragostitii se pot fotografia in leaganul special amenajat. Fotografiile vor fi oferite pe loc, astfel incat amintirea sa ramana vie in inima celor ce se iubesc.

De Valentine’s Day, Sun Plaza este destinatia preferata a dragostei!Mai multe detalii pe www.sun-plaza.ro si www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate