De nerecunoscut! Cum arăta Theo Rose la 16 ani. Artista s-a schimbat radical

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 22 feb 2022, 17:58

Theo Rose este una dintre cele mai îndrăgite și urmărite cântărețe din România. Însă, puțini sunt cei care știu cum arăta artista în adolescență.

În trecut, Theo Rose era doar o fetiță care nici măcar nu își imagina ce va ajunge să facă. Acum, artista se bucură de un real succes pe plan profesional. Cântăreața s-a transformat total în ultimii ani, iar acum este una dintre cele mai iubite și apreciate artiste din România. 

Citeste si: Bodgan de la Ploiești le-a făcut o surpriză legată de Theo Rose fanilor: „Uitați-vă și voi!”

Cum arata Theo Rose la 16 ani

Theo Rose a știut de la o vârstă fragedă că este atrasă de muzică și, tocmai de aceea, părinții ei au încurajat-o foarte mult în această direcție. 

Recent, a apărut pe TikTok un filmuleț cu Theo Rose la vârsta de 16 ani. Moment în care aceasta fredonează live melodia Rihannei, intitulată "Unfaithful". Nimic mai frumos, absolut senzațională prestația artistei! Putem observa că vocea ei se modelează perfect pe orice stil de muzică. 

 

@theorose.fp THEO ROSE- UNFAITHFULL| Live la MyKARAOKE STAR 22.09.2013| #fyp #foryou #theorose @theorose ♬ sunet original- theorose.fp

Theo Rose arăta extraordinar în adolescență. Tânăra are o voce incredibilă și poate cânta toate genurile muzicale. Artista a uimit în ultimii ani pe toată lumea cu talentul ei divin.

Artista este una dintre cântărețele care știe să transmită de fiecare dată vibrație, energie, emoție și stârnește inevitabil lacrimile celor ce o ascultă.

Citeste si: Cine este și cum arată fratele lui Theo Rose! Astăzi este ziua lui și a împlinit 32 de ani

Theo Rose își pune iubitul în dificultate:„Este o chestie foarte nasoală pentru omul de lângă mine” Care este cel mai mare defect al artistei

Theo Rose a declarat în urmă cu câteva luni că a fost de mică îndrăgostită de muzică:" M-am trezit cântând într-o dimineață.

Aveam trei ani și a fost pentru prima dată când am cântat ceva coerent. Îmi amintesc perfect acele momente. Mama și sora mea au fost uimite. Reacțiile lor cred că au fost stimulii care au sădit în mine hotărârea de a urma acest drum."

Pentru a ajunge unde este astăzi, Theo Rose mărturisește că a avut nevoie de sora sa. Raluca Diaconu a fost cea care s-a ocupat intens de sora ei mai mică. 

„Sora mea și-a investit copilăria în educația mea. Sora mea și-a ratat copilăria pentru mine. Eu cred că cu scopul ăsta s-a născut. S-a născut ca să îmi serveasă mie drept exemplu. Dacă nu ar fi fost ea, aș fi fost ceva mai nasol eu azi”, a declarat Theo Rose.

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies