De NECREZUT - Vedete care arata mai bine o data cu inaintarea in varsta! GALERIE FOTO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:35

Pentru unele vedete internationale timpul parca nu exista deoarece ele odata cu inaintarea in varsta arata mai bine decat in tinerete.

Desigur, pare greu de crezut, dar daca exista ceva dispretuit de toate vedetele acestea sunt ridurile, mai exact imbatranirea. Celebritatile ar fi in stare de orice numai sa ramana vesnic tinere.

Ridurile la Hollywood sunt mai inspaimantatoare decat somajul pe termen lung si nu este de mirare ca atat vedetele tinere cat si cele batrane incearca sa se mentina fara urmele trecere timpului cat se poate de mult.

Si totusi care este secretul
frumusetii lor? Ei bine cate un pic din toate, mai exact machiajul si operatiile estetice. Toate acestea atat timp cat sunt tinute sub control si nu exagereaza rezultatele sunt pe masura asteptatirilor. Asadar, in imaginile de mai jos puteti vedea o serie de vedete care arata mai bine acum decat in tinerete!

Oprah Winfrey


Elizabeth Hurley


Kate Winslet

Vezi
mai multe imagini in GALERIA FOTO de mai jos!

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”